2019

Då var det 2019, tiden bara springer iväg här på jorden... Den dagen vi lämnar jordelivet så finns inte tid mer. Tänk så skönt att slippa ha några tidskrav. För visst stessar tiden oss?!?!?!

Den stressar iaf mig och jag tror inte jag är ensam, så ur det perspektivet så längtar jag tills dess man slipper fundera på tiden. Där finns alldeles för mycket som är tidsbundet här på jorden, det mesta i våra liv har ju med tid att göra... även om man försöker välja bort det som har med klockan att göra så är där ändå mycket som har med tid att göra... 

Har ni avgett några nyårslöften?
Själv slutade jag med det för flera år sen - detta för slippa bli besviken på mig själv. 
Jag tror att ska man avge några löften så ska det vara löften som man vet man kan uppfylla, löften som man själv mår bra utav och som gynnar en själv - inte massa löften som gynnar andra, eller materiella löften. 

Jag / vi har haft en hel del besökare här under jul och nyårshelgen - både levande och icke levande. Tyvärr vill inte alla ge sig till känna, jag och min sambo försöke härom kvällen få dem att svara oss, berätta vem de var och vad de ville - men nä, de ville bara hålla oss vakna. 

Jag vet några som är här och hälsar på lite då och då - tyvärr kommer inte alla jag önskar - men de har det säkert bra där de är. Min pappas mormor gör sig till känna lite då och då, hon är mer än välkommen så länge hon har rätt parfym, men ibland har hon en sån super tung parfym att alla som är här hemma får sjukt ont i huvudet och det är inget kul. Så nu hoppas jag att hon kommer utan parfymen framöver. 

Har ni haft några besökare? 

Jag har några planer för 2019, avslöjar dem så fort de är verklighet, fram tills dess kan ni ju alltid gissa :) 

Jag önskar iaf er alla ett helt underbart 2019, fullt med nya lärdomar, utmaningar och kärlek <3

Ljus och Kärlek till er från mig

 

2 Jan 2019