Aktiviteter

 Dessvärre hinner jag inte riktigt med allt jag känner att jag vill... Denna sidan är en av sakerna jag inte hinner med - hur gärna jag än vill... Men baksidan med att jobba med en kronisk värksjukdom är att enormt mycket (nästan all) ens kraft går till jobbet - vilket innebär att ens hobby, hem, familj och vänner blir lite lidande. 

Jag menar inte på något sätt att klaga, men kanske lite förklara varför jag inte hinner med som jag vill. För en kronisk värksjukdom är inte bara värken - det är även en enormt dåligt immunförsvar - vilket innebär att man är super ofta sjuk, hinner liksom inte bli frisk från den ena bakterien till nästa attackerar en... vilket gör att det känns som man alltid är sjuk. 

Men det var inte det jag skulle berätta om... :) 

Detta med att känna av aktiviteter kan visas på många olika sätt. Jag ser ju sällan dem som är här hemma, men jag brukar känna dem - ibland ser jag skuggor - men inga klara tydliga drag. Det gör mig inget, men lite avis är jag dock på dem som ser klart och tydligt... Men det kan även vara att man känner tydliga dofter / stanker, att man hör ljud eller kan känna att någon rör vid en. När det gäller smak så vet jag inte, men jag har varit med om att jag fått en typ av beläggning eller vad jag ska kalla det i munnen... jag vet jag fick det när jag var lite och var och hälsade på någon av mina pappas föräldrars umgänge - när jag kom dit så luktade där inte speciellt gott och i köket där hon stod och lagade mat var det precis som jag fick en skum känsla inuti munnen, el en beläggning i gummen.. svårt att förklara - men det har jag iaf med upplevt.. 

Detta med doft / stank kan vara jobbigt, framför allt om det är kraftig parfym doft/stank... Förra veckan så var här en kvinna med enormt kraftig parfym på sig - hennes parfym gav mig huvudvärk så jag hade svårt att fokusera och ta till mig budskapet. Vilket gjorde att hon kom hit i flera dagar isträck. Jag märkte att katterna med kände av henne för de kisade med sina ögon så som de gör när ngt luktar kraftigt. 
Det jobbiga med henne var att hon öppnade portalen igen så nu är här massa aktiviteter igen - så många så jag hinner knappt med att känna in varochen eller lära känna dem lite... De stör katterna, de stör mig och resten av familjen. Har inte fått riktigt grepp om vad de vill - eller om de vill oss något, men eftersom de pockar på uppmärksamhet ganska mycket så måste jag försöka att meditera så jag får ordentlig kontakt med dem.... men det är inte så lätt när man inte mår så bra så man tar tabletter - är inte så bra att meditera under tablettpåverkan ju. 

Här är även en liten flicka som är förkyld, för jag hör henne nysa dygnet om - o det får mig att undra om de kan smitta från andra sidan??? Jag har aldrig hört talas om det - men ibland undrar man hur man kan bli sjuk med vissa smittor trots man inte mött någon som varit sjuk. 

Det är några av alla dem som är här just nu... så jag tror det är tid att rena huset igen :)

Massa Ljus och Kärlek till er alla <3 

16 Nov 2015