Andekontakt

Jag får många förfrågningar om detta med andekontakt. Så jag tänkte jag kan skriva lite om HUR JAG känner, ser, får information mm. Jag vill punktera att detta jag skriver här gäller kanske inte andra medium - alla är olika och jobbar på olika sätt. Ni får gärna skriva en kommentar om hur ni upplever eller ser på saker och ting :) 

När man lämnar detta jordeliv så vill vi som är kvar gärna få kontakt med dessa för få svar på olika saker, veta att de har det bra och kanske bara få bekräftelse på att de finns runt oss. 

Jag förstår det - jag är likadan - jag vill med kommunisera med dem som lämnat, jag vill med veta hur de har det, få svar på vissa frågor. Men det tråkiga är att det är inte jag eller du som bestämmer om vi ska få kontakt med dem eller inte. Det är upp till dem - om de vill vi ska veta något, om de anser att de har något att förmedla eller om de känner för att vi ska veta att de är hos oss. Även om vi kan känna deras närvaro är det inte samma sak som de vill kommunisera med oss - eller att de vill kommunisera via mig... Men det är inget jag kan påverka - det är helt upp till dem. 

Därför kan man inte säga till mig att jag ska kontakta er vän, er släkt eller någon annan specifik person.... jag kan "bara" kontakta dem som vill att ni ska ha information, som vill kommunisera med er... det kan ibland vara den person ni minst anar, det kan vara någon ni aldrig har träffat men som vet allt om er, det kan vara någon släkt till grannen till er som vill ni ska berätta något. Andarna tar alla chanser att förmedla det de vill vi ska veta och om inte de får tag på "rätt" person så försöker det med någon som känner den "rätta" personen. 

Det är inte alltid de vill berätta/förmedla det vi vill veta heller, då är det inte lönt att pressa dem - för då kan de försvinna så får man ingen information alls. 
Jag förstår att det kan vara frustrerande att inte få de svar man vill/önskar när och om man får möjligheten att kommunisera med dem på andra sidan - jag förstår att man blir besviken om "alla" andra kommer fram men inte den person man själv vill ha kontakt med. Men de kommer fram när och om det är meningen att man ska få en viss information - men det är upp till dem när och om. Det kan även vara så att de inte vill kommunisera via mig - men när de får veta att ni vill ha kontakt med dem så kan de försöka komma till er i era drömmar efter ni varit i kontakt med mig, eller försöka kontakta er på annat sätt... Det gäller att vara lyhörd och våga tro på det när och om man känner eller upplever något annorlunda eller om man börjar komma ihåg drömmar och får en annorlunda känsla av dem. Då är det ganska säkert någon som försöker kommunisera med er. 

Jag har själv förlorat de personer som betytt mest för mig under min uppväxt och skulle inget annat än velat kommunicera med dem dagligen - men det är helt upp till dem när och OM... vilket är jobbigt och gör ont många gånger. Min farfar har gått tillbaka till jordelivet så honom får jag ingen kontakt med fler gånger - inte på samma sätt som jag fick innan...  

Om man känner närvaro och man tycker det är obehagligt så är det snabbaste sättet att be dem försvinna, många gånger räcker det. Då försvinner de, ibland för alltid ibland bara för tillfälligt. 

Min tro är att de inte är aggressiva och farliga egentligen - utan bara frustrerade över att inte bli sedda och hörda. Att de ställer till problem för oss i jordelivet TROR JAG många gånger beror på att de försökt så många gånger att få kontakt och kunna förmedla sig att de bygger upp en aggression inom sig som sen utspelar sig på olika sätt. Jag tror inte alltid de vet om att de lämnat jordelivet och förstår då ännu mindre varför bara alla negligerar dem. 
Tänk er själv om ni inte blev sedda, förstådda och hörda - oavsett vad ni sa och gjorde så fick ni ingen respons. Tänk att ha det så i flera år... inte konstigt att de blir riktigt förbannade. Alla vet att det är inte alla som kan kontrollera sin ilska - så även när man lämnat jordelivet... Så jag tror inte att de är "farliga" direkt eller vill skada någon direkt, utan det är något som byggs upp då de aldrig blivit sedda, hörda och förstådda. Men det är MIN TRO.... alla har rätt att tro och tycka det som känns rätt för dem. 

Ljus o Kärlek till er alla <3 

28 Dec 2016