Bakslag

Tänkte jag skulle skriva en lite personlig blogg denna gång. En liten förklaring till varför inte jag bloggat o skickat mina nyhetsbrev som planerat - varför inte hemsidan är uppdaterad som jag sagt mm mm.... 

Det är inte ngn bortförklaring utan endast en förklaring. Men tyvärr har inte detta året börjat som jag hoppats på. Det har varit fullt med värk, sjukdomar antingen med mig själv el nära anhörig så som barn el föräldrer. Vilket gör att jag får lägga mitt åt sidan lite. 

Jag är fortfarande sjukskriven pga min fibromyalgi - att inte värken blir bättre utan smärtan fortfarande är outhärdig gör inte saken bättre. Men visst - jag har stunder då jag inte har så ont - men det behövs inte mycket förrän värken är tillbaka - vilket är super jobbigt. Men - nu har jag gnällt klart om mig själv. 

En annan sak som påverkat är att vår värme här hemma har inte varit till belåtenhet - värmen i kök o hall är kass - vi har golvvärme och väntar på en hantverkare som ska fixa expansionskärlet - sen hoppas vi på att golvvärmen fungerar igen. Annars vet jag inte vad jag ska göra... Nu när kylan är över för denna gång - hoppas jag iaf - så är det ganska lugnt - men inte en vinter till m den kylan vi haft i kök o hall, outhärdigt... Att sen inte hantverkarna dyker upp o sköter sitt jobb som de ska gör inte saken bättre. Men sånt är livet för alla - olika perioder i livet ger olika prövningar... det är bara att acceptera och hitta lösningar. 

Hitta lösningar känns som vi här hemma börjar bli duktiga på :) Så inget ont utan att det har något gott med sig :)

Men jag har inte glömt min sida - jag har lite nya ideer - men har inte förverkligat dem än. 

Tänkte lite att jag skulle ha en timme fri frågestund en fast tid och dag regelbundet - men vet inte om jag ska ha den på  min facebook sida eller här på min hemsida - ska se om där finns en tillförlitlig chatt att lägga in. Sen tror jag att mitt forum försvinner - lite nya bilder - ny text och om jag orkar lite andra nyheter.... Ska bara hitta kraften :)

Jag vet jag har änglarna med mig - de har redan varit och påpekat att jag ska ha en gruppmeditation på prov - vilket jag kollade intresse för - och det fanns där - vilket jag blev jätte glad för - så nu ska där bara hittas en dag och tid till det, sen provar jag det med. Måste bara få rätt på värmen först - vill ju inte att folk ska sitta o frysa här :) Änglarna har även börjat förmedla om döda till mig - har inte hittat syftet än - men hoppas det kommer snart... 

Nu har det nyligen varit en kraftfull fullmåne som såg full ut flera dagar innan och flera dagar efter - samt att den har haft en enormt kraftigt sken. Detta gör att jag tror jag fått lite nyheter till mig som jag inte utforskat än. Men jag blir iaf mer och mer trygg i mig själv och i min medialitet. 

Håller fortfarande på med samtalsterapin trots utbildningen ligger lite på is pga flytt och allt annat... även sittningar där jag spår el vägleder vad man nu vill kalla det för - samt allmänna samtal och uppmuntran. 
Inom detta kommer jag att göra en del förändringar - men är ej klar med dem fullt ut än. 

Nu ska jag vila lite igen - har inte så mycket ork som jag önskar. 

LJUS OCH KÄRLEK till er alla Dobeleive

 

17 Feb 2014