Balans

Att vägleda/spå andra är inte bara att hitta på ett svar. Det finns säkert många som bara gör det och ibland blir det säkert rätt och bra. Men för mig fungerar det inte så. Ibland är frågorna jag får så pass kraftfulla att svaret bara poppar upp inom mig - men vanligtvis inte. 

Jag blir enormt glad och tacksam för dem som anlitar mig och jag blir ärad av att de väljer just lilla mig. Därför tar det ibland lite tid innan jag besvarar mailfrågor, ibland besvarar jag dem direkt. 
Men jag måste vara i balans när jag besvarar de frågor jag får - jag vill inte att svaren ska påverkas av att jag är i obalans på något sätt. 
Då jag har problem med min värk och massa annat som inte alltid är så trevligt så tar jag ganska ofta värktabletter - o det händer att jag känner att de påverkar min "uppkoppling" och då väljer jag att inte svara på frågorna utan avvaktar till senare eller dagen efter. Tyvärr när jag kommer in i sånna skov med jobbig värk så tar det ibland flera dagar som värk o tabletter påverkar mig så jag har svårt att komma ned i meditation som då kan göra att det tar lång tid innan jag kan svara.

Jag hoppar hellre över att besvara frågorna än svara bara för att.. Jag vet att många kan reagera på att svaren ibland dröjer - men jag vill inte bara skriva ihop ett svar för ni ska få svar. 

Så tänk på att inte skicka frågor där ni vill ha svar omgående - för jag kan inte lova att jag kan svara omgående på grund av att jag inte är i balans. 

Varje fråga jag får mediterar jag innan jag svarar på - o är jag då full av mediciner eller har för mycket värk är det inte alltid jag kan meditera. 

Kände att jag vill lägga ut detta så ALLA har möjligheten att läsa det. För mig är det en ära att få frågor från er och få möjligheten att försöka hjälpa er att hitta era rätta vägar i livet - o därför vill jag göra det på rätt sätt för mig. 

Hoppas ni förstår och inte tar illa upp!

Ljus o Kärlek till er alla <3 

6 Aug 2017