Då var det tid igen...

Då var det tid att rena huset igen... Har fått ni någon som tycker det är kul att busa :) Det kan jag med tycka - men då ska det vara jag som planerar buset ;) Jag vill helst inte bli utsatt för det ju... framförallt inte av dem från andra sidan. Det brukar innebära att de vill lämna ett budskap eller få kontakt - så jag får väl lägga mig i en meditation för mig själv och se vad de vill.... och sen rena huset. 

Denna gång har du busat med katterna samt gömt mina saker.. igår gömde de min bilnyckel... Jag och min dotter skulle iväg, jag skulle köra då hon var trött på att köra just då... *s* Men när jag skulle ta min bilnyckel var den puts borta.. jag letade i de fickorna på mina jackor/kavajer, jag letade på borden där jag lägger dem ibland samt att vi letade i bilen och runt om bilen... ingen nyckel... Jag pratade men en väninna och bad henne kolla hemma hos henne - då jag varit där.. Men hon hade inte sett någon - men skulle meddela om hon såg någon. 

Det dryga var att jag fick ingen känsla alls - min sambo sa hela tiden att det är dem på andra sidan som jävlas med dig... Jag vet att de pockar på min uppmärksamhet - men jag är inte riktigt beredd på budskapet då där har varit så mycket osämja runt om mig just nu. 

Idag valde de att möblera om mina skor - visst det kan ha varit katterna - men samtidigt så har de aldrig flyttat skorna på det sättet... 
De visar sig i skuggor under hela dygnet med - precis som de vill att jag ska jaga dem... 

Oavsett vad så tycker jag det är drygt.. är inte upplagd för bus. Har haft tillräckligt mycket bull runt om mig med många svek och bråk - så jag vill bara ha det lugnt runt om mig. 

Jag vet att detta med super/blod måne påverkar - det ger dem enormt mycket extra energi, som kan göra att de klarar mer än de normalt sätt gör. 

Månen har även inneburit massa extra energi till oss på jorden - alla känslor blir förstärkta på något sätt. Man tänker kanske inte på det på samma sätt om det är positiva energier - men när det är negativa energier så blir det ganska markant. Många gör/säger saker de aldrig skulle sagt /gjort annars - och har svårt för att ta konsekvenserna av det efteråt för de aner inte att det varit så farligt. 

Vad det beror på vet jag inte riktigt - för det är/blir precis som de inte riktigt vet och förstår vad de sagt / gjort. 

Så nu ska jag eller om en stund lägga mig i en djupmeditation - och antingen ikväll el imorgon rena huset med salvia. Tror även att jag strör salt runt huset denna gång... för jag orkar inte behöva göra om det inom kort igen... 

Ljus och Kärlek till er alla <3 

29 Sep 2015