Då var jag på gång...

Då har utbildningen påbörjats. Det är så spännande... Jag håller på att utbilda mig till samtalsterapeut, helt på distans. Det innebär att jag kan jobba som vanligt under tiden.
Den enda nackdelen är att jag själv får bekosta hela utbildningen.

Men det kan det vara värt för att uppfylla min dröm. Min dröm under många år har varit att jobba som andlig samtalsterapeut, el medial samtalsterapeut. Så nu har jag äntligen börjat uppfylla min dröm!!! 

Jag har tänkt på och märkt vid flera tillfällen då jag spått någon att de budskap jag levererar kan ganska ofta sätta deras tankar i rullning, detta är inte alltid så lätt att hantera. Det är inte helt ovanligt att de ringer och vill prata av sig om, eller undrar om jag kan rekommendera någon de kan prata med... om inte jag kan och vill... så då tänkte jag att det hade varit kanon om jag kan vara den de pratar med... 

Så om allt går som det ska så är jag diplomerad samtalsterapeut om några månader!!! YIPPI säger jag bara... Det ska bli spännande tycker jag. 

Jag har mer eller mindre varit det sen jag var 11 år - men har aldrig haft papper på det, så jag tycker att det var på tiden jag skaffade det. Då kanske jag kan få klienter som behöver bearbeta och prata av sig inte alltid bara spå... det kanske kan hjälpa omvärlden lite mer. 

Det handlar om att kemin ska stämma och att den man pratar med ska vara förstående och lyhörd - man ska inte heller gå in och säga vad någon ska el inte ska göra - utan försöka förändra deras tankesätt om det är negativt - men ändå inte kritisera... och det har jag gjort med många under min livstid. 

Frågan är bara hur jag ska nå ut till människor med behovet... 

Jag kommer försöka vara tillgänglig på lite udda tider, jag kommer även att försöka ta mycket via telefon - men min dröm är att ha ett rum i mitt boende som jag inreder på ett behagligt sätt - men vi får väl se. 

Är där någon redan nu som vill ha terapeutiska samtal med mig så är det helt ok - för som jag skrev innan så har jag hållt på med det sen jag var 11 år - det är ett tag nu *s* Även om jag tycker att jag inte är äldre än 20 så säger mitt pass och födelsebevis annat.... 

Är där någon som vet vad jag kan ta betalt och hur lång en session bör vara så får ni gärna delge mig det... Jag vill inte ruinera någon - men jag vill ha betalt för min tid... 

Mycket ljus & Kärlek till er alla

 

23 Jan 2013