Djur uppfattar mer...

 Att uppfatta andar / spöken / skepnader kan vara svårt. Det vanligaste är att man kan känna att där är någon mer än en själv - men sällan eller aldrig ser man dem. Ibland kan man känna en doft eller stank *s* som inte stämmer in där man befinner sig, ibland känner man det som någon rör vid en och ibland känner man sig iaktagen... Då är det ganska troligt någon från andra sidan som är och hälsar på. 

Oftast är det någon som har befunnit sig i ens liv på något sätt - eller på annat sätt är släkt med en... men det kan även vara från tidigare liv. Men det är inte alltid någon man själv kommer ihåg. 

Kommer där en doft som man vet att en viss person nästan alltid hade - då kan man vara ganska säker på att den personen är hos en - att den personen vill förmedla något eller få dig att känna dig trygg... Men det är långt ifrån alltid man får något konkret kännetecken om att där är någon. 

De flesta ser inte andarna, där är lite fler som kan se skuggor - men det vanligaste är att man bara känner en närvaro.. 

Men om man har husdjur så kan man ofta märka det på dem - om vart i rummet de befinner sig.. för de flesta djur ser dem. Jag var själv osäker på detta innan - men sen jag flyttade hit är jag övertygad. Jag har sett mina katter leka med alla de andar som är här.. det är jätte gulligt. 

Jag har sett pälsen på dem lägga sig ner precis som den gör när man klappar dem... samt att jag sett dem leka och busa med dem... det har gjort att jag förstått var de är.. 

Jag ser ofta skuggor, men jag känner nästan alltid när någon är i närheten av mig.. Kan inte säga att jag alltid gör det - för om jag inte känner det så vet jag ju inte *s* 
Men här hemma är alltid närvaro - till 99% endast neutrala el postiva energier - men det har hänt att även det som är mindre ljust har dykt upp här.. men det har varit lätt att rena ut - samt att min ena katt "jagar" ut dem... låter kanske skumt - men det verkar så iaf... 

Det var en natt jag inte kunde sova - Tuzze låg på mig i soffan och myste när han helt plötsligt for upp och blängde ut i korridoren... jag kände en kall vind trots det var stängt över allt o super varmt i huset... sen kände jag en obehaglig känsla, kan inte beskriva den, men blev olustig och lätt illamående... Tuzze burrade upp sig och svansen tjocknade sen satte han full fart ut i korridoren och därefter försvann kylan... där blev jag säker på att han jagade bort det... o att det inte var något trevligt förstod jag på mitt mående... o det försvann ganska kort därefter med. 

Så är man osäker och har djur i närheten så kan man studera dem - då lär man sig om där är och var de är... 

Önskar alla en mysig torsdagnatt... fullmånen lyser :)

Ljus o Kärlek

6 Nov 2014