Energikänslig???

 Att energier finns överallt är ingen nyhet - tror jag iaf. De lagras i allt med, kan sättas sig i väggar, möbler, kläder och ja i princip överallt. Därför kan det vara bra att rena sitt boende ibland. Framför allt om man är känslig för detta med energier. 

Alla är olika känsliga - där finns de som känner av de flesta energier runt sig - sen finns där dem som aldrig känner av något mer än sina egna, det är jätte olika. Men är man känslig så är det extra viktigt att rena sitt hem regelbundet - då allt som finns i hemmet kan lagra olika typer av energier. 

                                                    /positiv-energi.jpg

 

Det tråkiga är att man ofta reagerar på negativa energier mest - ofta är det dem man känner av och som är starkast. Kan oftast vara för att man gärna vill ha en anledning till varför man känner sig irriterad, arg eller ledsen - framförallt om man inte riktigt kan känna att det är ens egna känslor. 
Dessa energier kan påverka ens chakran på olika sätt - vilket innebär att man kan få obalans i dem - som sen i sin tur påverkar ens mående. 

                                                     /chakran.jpg

 

På bilden ovan ser ni de olika chakran man har - kan läsa lite mer om dem våra chakran - vilka delar som kan påverkas. 

Är man en person som lätt påvekas av energier så bör man rena sitt hem regelbundet. Har man exempelvis ett bråk i sitt hem så kan dessa negativa energier stanna kvar i väggar o möbler - detta kan sen få en att känna av dessa vid andra tillfällen - även när bråket är uppklarat. Det är dock inte alltid man kan säga exakt vad det är man känner - man känner bara av irritationen och ilskan... Detta kan man få bort om man renar hemmet regelbundet. 

Vissa människor reagerar inte alls medans andra känner av allt. Då kan man även rena sig själv... Själv gör jag det genom bada i salt o salvia... Hemmet renar jag med vit salvia buske.... 

                                                   /vit-salvia.jpg

 

Då tänder jag den, blåser ut så det inte brinner utan bara glöder - sen går jag runt i hemmet och ber att de negativa energierna försvinner och att det fylls på med positiva glada energier. Det är inte super god doft och den är ganska kraftig - vilket gör att om man är känslig för dofter kan man gärna ha öppna fönster - då blir där mer cirkulation och processen går fortare. 

Att påverkas av energier är ganska jobbigt - därför bör man lära sig att skapa ett skydd runt sig själv som gör att man inte är så påverkningsbar. Det kan man göra efter man renat sig själv i salt - gärna havssalt. Kan man meditera så är det absolut det bästa sättet - att under meditationen be om det högsta gudomliga beskyddet. Det kan man be om både runt sig själv och runt andra - men även i sitt hem. Man ska bara tänka på att inte be om för mycket - man ska eller får inte bli hagalen... Utan man ber om det man behöver och glöm inte att TACKA så mycket!!! 

Detta med att energier samlas överallt är inget man kan påverka - det bara är så... Andar är med energier - de finns med överallt - det är inte heller något man kan göra så mycket åt. Visst kan man be dem förflytta sig - driva ut dem eller leda dem in i ljuset - men de kommer hela tiden nya smile Alla kan inte se eller känna av dem - men andra kan både se, känna och lukta dem. Men så är det när alla är olika - inget är rätt el fel - mycket är beroende på vad man tror och inte tror. 

Men är man känslig och ofta känner känslor som man inte riktigt känner igen så är det inte fel att prova att rena både sig själv och sitt hem - det kan ju bara bli bättre smile

Klarar man inte det själv kan man alltid kontakta ett medium som hjälper till

Ljus o Kärlek till er alla <3 <3  

9 Feb 2015