Energitjuvar

Detta med energitjuvar behöver inte alltid vara personer - det kan även vara saker som är fulla med energiminnen, ställen eller dem ifrån andevärlden. Allt beror på hur känslig du är för energier och hur du ser på saker och ting. 

Det vanligast är dock att det är andra människor. Så fort man känner att en person tar ens energi så bör man skydda sig mot detta, man behöver inte alltid ta avstånd ifrån personen. Det kan vara något tillfälligt då personen mår dåligt - då kan man skydda sig själv så kanske man kan hjälpa personen att må bra istället. Skulle det visa sig att en person alltid tar ens energi och inte gör något för att förändra det - då kanske det inte är rätt person att ha i sitt liv. 
Alla människor passar inte alla... bara för att en person är energitjuv ifrån någon så behöver de inte vara det emot alla.

Jag tror ju dessutom att dem ifrån andra sidan kan ta din energi - kanske för att kunna förmedla sig, förflytta saker eller bara för att... 

När det gäller energiminnen el dem ifrån andra sidan som tar energi så får man oftast rena sitt boende och sina saker - vissa saker kan man ställa så de får fullmåneljus på sig - men allt får inte plats tyvärr... men fullmåneljuset renar med bra. 

Vissa saker kan man torka av med havssaltvatten - kolla bara om man kan torka av det med nästan blöt trasa o o sen med torr... jag brukar dock blanda i en sprayflaska och spraya på - låta vara en stund för att sen torka av det..  beroende på vad det är för material och vilka energier den avger så får jag upprepa det några gånger. Sen torkar jag alltid av den med något som luktar fräscht efteråt. 

Men något jag själv använder flera gånger om året - både för att rena mitt boende, mina saker, mina djur och mig själv är salviarökelse - vit salvia i bunt... De små pinnarna fungerar inte fullt ut för mig - jo om det bara är ett litet rum - men inte hela huset - de avger för lite rök och tar slut för fort - men det kan man prova sig fram med vilket som passar just dig. 

Det enda som är lite jobbigt är att jag ofta får ont i huvudet pga den kraftiga doften - många säger att de tycker det luktar hasch... men jag vet inte, har aldrig provat eller tänkt på det... 

Så när ni möter något som tar er energi - försök lista ut vad det är, vem det är och ta reda på hur ni kan skydda er. 

 

28 Jan 2019