För mycket bara

##BLOG-MEDIUM##

Det var super länge sen jag skrev - men dygnet har bara  24 timmar  och just nu känns det som jag skulle behöva lite fler timmar på dynget :) Men jag är ganska övertygad om att jag inte är ensam om att känna så. 

Jag kommer börja blogga här inne med lite om hur det är att leva med fibromyalgi - detta för jag hinner / orkar inte ha flera bloggar - så jag lägger allt här på min sida. Hoppas detta är ok för de som läser. Jag kommer även att försöka lägga min mina gamla inlägg här - men det blir senare sak. 

Men just nu räcker inte tiden riktigt till - detta för jag försöker prova om jag klarar jobba 6 tim / dag - vilket verkar fungera bra - men måste se för hur länge, brukar vara det som är / blir problemet :) Sen har jag tagit upp min utbildning igen - har inte många uppgifter kvar innen jag är diplomerad samtalsterapeut. Ovanpå det så har jag hus, hem och katter som ska skötas och alla sittningar samt mailfrågor jag har. Det har ökat nu igen - vilket är jätte trevligt. Men det går ivågor - vilket gör att när jag har många sittningar / mailfrågor så hinner jag inte med min hemsida som jag vill... Men jag hoppas ni har övererseende med det. 

Som ni vet så tar jag tacksamt emot förslag till vad jag ska blogga om, ris eller ros i min gästbok och kanske några nya trådar i mitt forum. Händer inte där något snart så tar jag bort det... tar bara onödig plats på min sida hahahaha... Nä men jag tolkar det som ni inte tycker forumet är så intressant. 

Jag kommer att skicka ut ett nyhetsbrev nu inom mycket kort med - så är det så ni vill ha dem så är det bara att registrera sig på ngn flik på min hemsida - där står prenumerera och så skriver ni in er mailadress i rutan - jag skickar inget annat mer än nyhetsbrev till mailadresserna jag får där - har fått lite frågor om det, men det gör jag absolut inte! De kommer inte ut så ofta heller - men försöker skicka ut ett / mån... 

En annan sak jag gärna vill informera om är att bara för man är öppen och kan kommunisera med andevärlden / guider /änglar eller vad man nu än tror på - så innebär inte det att man alltid är öppen. Det tar ganska mycket energi, så när man känner att man lätt kan känna på sig vad som komma skall, eller känner av andra människors tillstånd eller annat så bör man lära sig stänga ned sin "gåva". Det har jag lärt mig, det menas även med att jag inte alltid får all info direkt. Jag måste meditera för att öppna upp - detta för att man inte ska ge och få alldeles för mycket energier till andra... Då det kan påverka en persons sinnesstämning mm... Vill meddela detta för att jag får ofta frågor på fb om jag "bara" kan svara på en fråga lite snabbt... eller kommentarer - du som är medium borde väl känna in om jag kan / inte kan / vill / inte vill  och så... Det är möjligt jag hade kunnat svara på många av era frågor el dumma kommentarer - men då måste jag ha öppnat upp min kanal - och det gör inte jag för att bevisa något för någon på ett sånt sätt... och det är därför jag inte "bara" kan svara på lättare frågor mm... Just for your information :) 

Nä nu ska jag fortsätta så jag hinner med dagen

LJUS o KÄRLEK TILL ER ALLA <3 

3 Sep 2015