Förklaringar

Jag får ofta frågor på hur man kommer i kontakt med mig, hur lång tid det tar innan man får svar på mailfrågor, vilken typ av mailfrågon man kan ställa, kan man skicka sms, hur lång väntetid jag har och hur man kan betala, vad är chakrabalansering, kan du borttappade saker, hur ofta behöver man anlita mig som samtalsterapeut. 

Tänkte att jag skulle besvara de flesta frågor via en blogg samt försöka förklara en del andra saker jag ofta får frågor om.

Man når mig lättast via min mail - [javascript protected email address] - där kan jag lägga mailet som oläst och hantera det när jag har tid. Man kan även nå mig på min Facebook sida via pm - Katarina Dobelieve - men risken är där att jag glömmer det då jag inte kan sätta det som oläst igen om det inte är ngt jag kan besvara direkt. 

Man kan inte ringa eller skicka sms till mig - telefonen jag har är antik och används endast vid sittningar. Så sms mm besvaras inte där samt att inga samtal på icke bokad tid besvaras inte heller. 

Det kan ta upp till en vecka innan man får svar på en mailfråga. Jag besvarar alltid i turordning. Det är enormt olika när jag besvarar mina mail, allt handlar om hur många sittningar jag har, hur min hälsa är och hur mitt liv ser ut - men mer än en veckan tar det sällan eller aldrig. 

När jag ändå är inne på mailfrågor så kan jag lika bra fortsätta... Man kan absolut ställa samma typer av frågor via mail som på en sittning - MEN det tar mycket längre tid för mig att sitta och skriva ner all information som guiderna vill ni ska ha därför besvarar jag ENDAST lättare frågor. Jag väljer att inte besvara frågor som hur blir min höst/vinter/år... för det tar för lång tid.
Det är inte alltid att information jag får från guiderna som är lätt att förstå, när jag då ska skriva ner det o sen ni ska läsa det så ökar risken för att det blir fel - detta för man tolkar saker olika. 
Så vill man ha svar på den typ av frågor får man boka en sittning. När jag har en sittning och får rörig information till mig så kan jag lätt fråga er om ni förstår eller om jag ska be guiderna förtydliga något - det kan jag inte göra när det är mailfråga.

Är ni osäkra så maila mig frågan så svarar jag om jag tar den via mail eller om ni måste boka en sittning.

Hur lång väntetid jag har på sittningar via telefon är enormt olika. Allt handlar om vilka tider du kan på... Jag har oftast telefonsittningar på vardagskvällar efter 20,00. Detta för att jag har ett annat jobb med. Men det är inte samma sak som att man inte kan boka andra tider, jag är ganska flexibel av mig. 

Betalingen sker via banköverföring - exakta uppgifter får man via mail när behovet uppstår. 

Vad är chakrabalansering? Man har sju chakran i kroppen, ett chakra är mötet mellan psykiska, fyskiska o andliga i ens kropp. Man kan se dem som kugghjul och för att man ska må bra och allt vara i balans så måste de "snurra" rätt - kommer ett hjul i obalans så blir allt så småningom i obalans till slut - en balansering innebär att man ser till att hjulen går som de ska i rätt hastighet och rätt håll. 
Vill förtydlig att ALLA har SIN egen teroi och tro när det kommer till chakran och hur man förklarar det.. så ni kan säkert hitta andra sätt och förklaringar till detta. 
Detta bör man göra regelbundet då det är lätt att ett hjul kommer i obalans. 

Andekontakt innebär att jag får kontakt med dem som lämnat jordelivet - vill förtydliga där att det är dem som bestämmer om de vill ha kontakt med oss - vi kan bara kalla, locka och önska. När jag får kontakt med någon som lämnat så ger jag er den informationen de vill ni ska ha, samt att jag försöker beskriva deras utseende så gott jag "ser" dem. 

Andeutrdrivning eller rening kan vara ett bättre ord innebär att jag tar salvia rökelse och driver ut negativa energier från ert hem. Detta kan man ibland göra på distans - dock inte alltid. MEn när det är enskilda energier från någon som lämnat jordelivet så går det ibland. 

När det kommer till borttappade saker så är jag enormt osäker på detta. Det händer att jag får exakt ställe/plats till mig - men det är inget jag känner att jag behärskar. Så det är inte något jag vill syssla med. 

När det kommer till samtalsterapeut så kan jag inte säga att man bör kontakta mig x antal tillfälle - det är helt upp till ert behov. 
Jag tycker ju att alla människor hamnar i svackor i livet och då kan det vara bra att ventilera med någon utomstående och kanske förebygga ev problem som kan dyka upp. Så hade jag fått bestämma så hade alla människor gått till en samtalsterapeut minst en ggr/mån för förebyggande. 

När man ska välja samtalsterapeut så ska man bara lyssna till sitt eget inre - man ska välja någon man har förtroende för, någon som man själv upplever att de förstår och bryr sig, man ska välja någon som kan säga emot en... I min värld så behöver där inte finnas någon utbildning på den personen, bara allt annat känns rätt

Hoppas detta kan vara lite till hjälp 

Ljus och Kärlek till er alla

 

 

12 May 2019