Förlåt...

Förlåt för jag inte hunnit med min sida med nyhetbrev, uppdateringar och bloggar som jag vill. Har inte heller hunnit med eller orkat ha de fria frågestunderna på facebook som jag hade tidigare...

Men där är en hel del förändringar i mitt liv - och även om jag har mina guider som hjälper mig med mycket så finns där inte tillräckligt med tid eller ork för allt. 

Jag har börjat nytt jobb - det tar lite tid innan jag får in det i mina rutiner tydligen. Men det blir väl lätt så när man varit sjukskriven i över ett år. 
Men där har jag verkligen fått all hjälp av mina guider att få jobbet jag ville ha - både med ledning, jobbet i sig och att jag får jobba hemifrån. Allt har gått precis som jag önskat - finns inte ord att beskriva så glad jag är för det. Men det är stora förändringar jag står inför och det har gjort att jag inte riktigt orkar och hinner med allt. 

Jag kommer att försöka ha fria frågestunder lite då och då på facebook - dock inte regelbundet - utan ni får kolla det från dag till dag typ... 

Jag ska försöka att blogga lite oftare och skicka ut mitt nyhetsbrev lite mer regelbundet - men blir kanske inte en gång i månaden - vill inte skicka ut något bara för skicka ut något heller - utan tycker att där ska finnas något trevligt innehåll.

Jag har dock inte en aning om hur många som läser min blogg el mitt nyhetsbrev så jag vet inte hur många som bryr sig - men genom att blogga om detta så slipper jag kanske skriva till alla om det :)

Jag har förstått att detta med fri frågestund varit populärt - men det tar ganska mycket tid och energi. De sista gångerna jag hade det så kunde jag få upp till 75 frågor på den timmen - det tar enormt mycket energi och kraft att besvara dessa seriöst - o när jag kände att jag inte riktigt klarade av det så slutade jag. För jag vill inte göra något halvdant... Hoppas ni förstår detta och accepterar det. 

Jag har fortfarande så man kan maila frågor till mig eller boka tid för sittningar - antingen via telefon el via möte. Likaså utdrivningar och andekontakt. På länken Tjänster kan ni se de olika tjänsterna jag erbjuder och på länken Priser kan ni se vilka priser jag tar för de olika tjänsterna. 

Men min förhoppning är att när jag kommit in i rutinerna med att jobba igen och samtidigt hinna med familj, vänner, djur och hem så kommer jag försöka ha lite fria frågestunder igen - men kan inte säga hur ofta el när jag börjar igen. Men det innebär inte att jag inte hinner med dem som bokar tid med mig - där kan jag själv påverka hur ofta och hur mycket. Så länge inte mailfrågorna blir fler än vad de är nu så hinner jag med dem med - brukar hinna besvara dem inom 24 tim efter pengarna syns på mitt konto. Jobbar dock bara måndag - fredag med detta oftast :) Så jag räknar inte in helger :) 

Hoppas på förståelse och att ni fortsätter följa mig trots det inte blir lika ofta och mycket som tidigare

Ljus och Kärlek till er alla <3 <3 <3 

18 Dec 2014