Fysisk aktivitet...

Har insett att jag behöver nog göra en utrensning här hemma. Det är av två anledningar... dels så känner jag att här är ngn på besök ibland som inte är så mysig av sig - ingen elak, men sprider lite negativa energier här... vilket speglar sig i oss som bor här... dels är det för här har varit en del olika människor hemma m blandande energier - sånt sätter sig ju i väggarna... 

Jag vet inte om det är detta som gör att här sker lite fysiska saker - som typ att de öppnar frysen, de slänger saker i golvet - de knackar på dörren och stänger dörrar... det är lite drygt faktiskt, framför allt när de öppnar frysen för det innebär att allt vi har där kan bli förstört. Men peppar peppar så än så länge har vi uppmärksammat det i tid. Detta m knackningarna ger oss bara motion - eftersom dörren är andra sidan där vi sitter - så det blir att springa lite *s* Risken är ju bara att man inte tror på att där är ngn när där kommer någon... Det knackar alla tider på dygnet - vissa tider förstår man ju att där inte är någon - men vissa tider så tror man att där kommer någon och då är det lite irriterande. Tur att ingen här hemma blir rädd för sånt här. 

Jag har även bestämt mig att jag ska prova att ha meditationsgrupper här hemma - men det får bli först när sonen flyttat. Just nu har vi extra möbler och kartonger överallt igen :) Sen ska vi bara få iordning på rummet däruppe där jag tänkt vi ska ha det. Kommer även att försöka ha ngt nere vid bäcken - vatten ger ju enorm energi och sitter man där så har man nästan alla elementen - jord, vind, vatten och tänder man en liten brasa så har man alla 4 elementen - men det får jag se om där är plats till :) Det blir nog inte första ggr... sen får jag se om där är ngn som är intresserad med. 
Kommer att köra 2-3 test gånger innan jag går ut med att jag kommer att ha det regelbundet. 

Så är där någon utöver dem som redan sagt ifrån om att de vill prova så är det bara att säga till... 

Har även funderat lite på att ha en frågestund på fb - en fast tid regelbundet - där jag svarar på så många frågor jag hinner. Återkoppla gärna m synpunkter på det :)

Nä nu ska jag fortsätta m tvätten... 

ljus och kärlek till er alla <3

20 Mar 2014