Glöm inte - det är ditt val!

Sista tiden har jag fått ganska många mail om vad andra sierskor, spådamer, spåkärringar eller medium har sagt, och om detta stämmer. Kan man lita på det? Slår allt in? Kan man lita på olika online spådomar? 

Jag kan omöljigt svara på om det andra säger stämmer eller inte - det är något framtiden får utvisa. Men det jag kan säga är att man kan aldrig vara säker på att allt stämmer till 100%. 

Inom de mediala bitarna så finns där många som kan sin sak - men ännu fler som inte kan sin sak. Jag tror någonstans med att där finns de som kan några bitar och tror sig sen kunna allt... vilket naturligtvis blir fel. 

Men jag brukar säga att man får aldrig leva efter vad en annan människa berättar / informerar en om - man ska alltid leva efter sitt eget val, sina egna värderingar och följa sina egna känslor. Där finns ingen som ska få dig att ändra det - inte ens världens bästa medium!!
Det är ens egen magkänsla man ska lära sig tolka och följa!! Det är den som oftast har rätt!!

När jag vägleder så brukar jag informera om att jag "bara" vägleder - dvs att jag ger en liten hint om vad ev komma skall - hur man eventuellt kan förhindra eller förmildra den. 

Min syn är att vissa saker ska man gå igenom - det kan man inte förhindra - men ibland kan man förhala och förskjuta dem - men aldrig förhindra dem.... Andra saker kan man mildra men inte heller förhindra. Men det är min syn... 

Men allt däremellan är ens egna val - vilket gör att delar av det man får veta av en sierska, medium el spåkärring kan man förhindra genom att göra andra val. 

Tyvärr finns där en del som inte kan ta ett steg utan att konsultera med ett medium - jag anser där att om ett medium märker detta bör man informera dem om att man BÖR inte bli spådd för ofta. Jag har max 2 ggr/ år vid fullständiga sittningar - enstaka frågor har jag inga begränsningar på än. Skulle det visa sig att där är någon som mailar för ofta så kommer jag sätta gräns där med... 

Jag vill inte på något sätt styra någon annans liv - jag vill bara vägleda så att man hittar rätt väg till att  må bra, våga stå upp för sig själv, vågar följa sin egen magkänsla. 

När jag vägleder så ger jag info om anledningarna till att man reagerar vid olika situationer - jag ger info om hur man kan minimera / hindra eventuella problem som kan uppkomma i framtiden. Vad man ska tänka på och jobba med för att hitta "rätt" väg genom att lyssna på sig själv. 
Jag försöker alltid förmedla saker och ting på ett sätt som gör att du inte kan fatta ett slutgiltigt beslut baserat på det jag sagt - utan måste själv fundera, analysera och känna efter vad DU vill - för det är alltid dina val som är rätt för dig - även när det blir fel.

Sen vet jag att det kan vara svårt att urskilja magkänslan ifrån önskningar, viljor och rädslor... och det är där ett medium kan vara behjälplig - när man är ärlig mot sig själv. 

Fortsätt att kontakta medium/spådamer/spåkärringar - men lev efter er egen magkänsla!!! 

25 Jun 2013