Guider / Skyddsänglar / Hjälpare / Väktare

Jag får ganska ofta frågan om hur jag spår / vägleder... Det gör jag via kanalisering - det innebär att jag "pratar" med era guider och eller skyddsänglar. 

Vad är då en guide, skyddsängel, hjälpare el väktare?

Där finns många olika namn som folk döpt detta energifält till.
Ska man vara helt ärlig där så är det egentligen ingen som vet rent teoretiskt - all information vi ha om dem är baserat på känslor. Det är inget man kan ta på inte alltid se heller. Vissa människor har förmågan att se guider / skyddsänglar - men långt ifrån alla.

                                       

Förklaringarna och informationen om dem kan variera en del beroende på vem som ger informationen, hur man uppfattar dem - det beror just på detta att där inte finns något direkt konkret att ta på utan allt är förklarat utifrån känslor från olika människor... att människor berättat för varandra om olika upplevelser och då kommit fram till att där finns många gemensamma saker och då kom namn o fakta fram. 

Eftersom guiderna inte är några direkta personer innebär det att all kommunikation med dem är telepatisk, dvs kanalisering. Men man kan även "prata" med dem via pendel för det är dem som styr om pendeln ska visa ja eller nej, likaså kristalkula, tarotkort, kaffesump eller något annat hjälpmedel - men det är nog vanligast via kanalisering - en typ av telepati med ett högre energifält. 

Vem som är guide finns där olika teorier om, några anser att det är någon anhörig eller annan nära som lämnat jordelivet - andra anser att det är guider kommer från en annan dimension och innefattar en energi som inte är mätbar. 

                                                    

Själv tror jag att guider är ens livskrafter, intuition och något högre som kanske har funnits på jorden för många tusen år sen. Det är lika svårt att förklara en guide som det är att förklara Gud - ingen har egentligen sett han/hon - men har ändå känslan inom sig. 

Jag tror däremot även att vi kan ha avlidna anhöriga runt om oss som skyddar och försöker förhindra katastrofer på olika sätt - men de kallar jag skyddsänglar.. Så för mig är där skilland på guide och skyddsängel - men jag vet att för många är det en och samma sak. 

Min tro är även att man har en guide som kommer väljer ut mig redan under tiden man ligger i livmodern - men att där sen dyker upp en el två guider till under ens livstid. De byts ut lite efter behov och vilka val man gör i livet. 

De finns där för att guida, stötta, vägleda, inspirera och förverkliga ens drömmar. De är din intution / magkänsla. Desto fortare man lär sig känna av och leva efter denna känsla desto mer nytta av sin guide har man. 

                                              

Många får svar och information från sin guide via drömmar eller meditationer - sen finns där dem som jag som kan ha en telepatisk kommunikation med dem. Jag har det dock inte 24/7 utan jag lägger mig och mediterar och öppnar upp mitt tredje öga fullt och därefter kommunicerar jag med antingen min eller någon annans guide, på så sätt kan jag lämna dem informationen du är avsedd att få. 

Min guide och jag kommnunicerar mycket via bilder och känslor, men andra guider kan kommunicera direkt med ord eller bara med känslor. Guiderna föröker hitta det sätt som han/hon märker att du uppfattar bäst. 

Man kan be sin guide om ett tecken - svar på något speciellt via en dröm el meditation eller något mer konkret att någon ringer eller frågar en specifik fråga. 

När man varit i kontakt med sin eller någon annans guide får man ALDRIG glömma att TACKA dem för hjälpen, även om de inte gett det svar man vill ha eller om man inte förstått budskapet. 

Ljus & Kärlek till er alla // Dobelieve / Katty

11 Feb 2013