Ibland bara för mycket

Detta med att vara medial, se saker, känna saker och följa sin intution är ett levnadssätt. Men det innebär inte att man inte kan föra en normal diskussion med en medial  person - även vi kan skämta, skoja och svara generellt på saker och ting.

Vi är inte "uppkopplade" alltid eller vad man ska kalla det för. 

Ibland blir det bara för mycket när man svarar på en enkel fråga, när man berättar något man själv önskar eller pratar rent allmänt och andra hela tiden tolkar det som det är budskap från andra sidan. Hmm ska försöka förklara vad jag menar *s*
En vän berättar något för mig - jag ger en vanlig kommentar tillbaka baserat på sunt förnuft - då blir vännen osäker och börjar ifrågasätta om det är info från andra sidan, för då kan han/hon lika gärna lägga ner projektet direkt... 

Hmm... nä allt jag säger är inte budskap från andra sidan - allt jag gör har inte med den mediala biten att göra. Även om jag lever efter de budskap och den informationen jag får så är det sånt som rör mig och de mina. Även om dem runt mig inte alltid tror eller litar på det jag säger/får till mig så följer jag ändå min intution. Men jag skulle aldrig tvinga någon annan att tro eller leva efter det jag tror på. Det är varje enskild människas val. 

Något jag med upplever som bara blir för mycket är när jag uppfattar det som någon i min närhet tävlar med mig... Jag vet vad jag kan och vad jag inte kan, jag vet vad jag kan ge mig på och inte - även om inte min omgivning vet eller tror på detta... Så gör det j-ligt ont i mig när de i min omgivning hela tiden ska försöka bevisa för mig att de kan mer än mig - varför??

Jag bryr mig inte vad andra kan och inte kan - jag bryr mig inte om de kan mer eller mindre än mig heller. Jag har inte bett om dessa bitar, jag har bara fått dem. Men att hela tiden uppleva att andra känner sig kränkta för jag försöker förklara eller hjälpa dem när de är inne på saker som faktiskt kan skada andra gör mig jätte ledsen. 

Så nu har jag bestämt mig - jag ska sluta helt med allt som har med det mediala att göra till / mot människor som vet vem jag är. Jag ska inte hv andra till dem, jag ska inte ge ngn information om vad andra kan och inte kan - jag ska inte heller ge information om de hjälpt mig eller inte - jag ska låta alla sköta sig själv - låta alla själv marknadsföra sig och det de tror sig kunna... 

Jag kommer att jobba på mitt sätt och vända mig till människor som inte känner mig - som inte dömer mig - som inte ser mig som ett hot eller anklagar mig för att utnyttja dem eller som försöker tävla med mig. För nu har det bara blivit för mycket och för stort på ett sätt som jag inte trivs med. 

Jag är den jag är varken mer eller mindre - tror inte mig kunna saker för att jag lyckats en el två gånger.... men att bli dömd för saker som inte stämmer då är det bättre att jag backar och gör så som jag gjort innan, håller mig till dem som inte känner mig. 

Jag önskar alla lycka till med sina gåvor och massvis med ljus och kärlek - följ ditt inre så blir det bäst 

6 Jul 2013