Ikväll igen

Då var det tid ikväll igen för en timmes fri frågestund. Det verkar vara något folk tycker om, för där är många som utnyttjar det. 

För ni som inte vet vad jag skriver om så har jag på min FB sida en timmes fri frågestund varje måndag mellan 19,00 - 20,00 - är ni inte min vän så skicka vänskapasförfrågan så godkänner jag den så fort jag ser den - därefter kan ni skicka frågor till mig via chatten - går kanske annars med, är inte så kunnig på det - min ni hittar mig på FB under namnet Katarina Dobelieve. 

Jag har haft detta några måndagar nu, förra måndagen var det mycket. Men jag vill ni ska veta att det tar enormt mycket energi från mig - vilket gör att jag ber er respektera tiderna! Jag svarar på så många jag hinner, hinner jag inte besvara er just denna gången så får ni fråga igen nästa måndag. De som prenumererar på mitt nyhetsbrev här på sidan har och får förtur. 

För att jag ska hinna med så många som möjligt så kan ni bara ställa en fråga / tillfälle / person, det kan inte vara frågor som tar flera timmar att besvara heller :) Menar mer att jag har inte en möjlighet att besvara en fråga som tex - Vad händer i mitt liv? Vad blir min framtid? Det är frågor som ni får boka sittning till - det är inget jag besvarar via mail heller. Jag besvarar inte heller frågor om död el sjukdomar, jag är ingen läkare. 

Det får vara frågor som man kan svara på relativt lätt. Skulle jag sen känna att jag får in fel energi el någonannans energi så kan jag dessvärre inte besvara din fråga - då skriver jag det - så kan du fråga igen nästa måndag - fungerar det inte då heller så kan jag inte vägleda dig för då krockar våra energier på något sätt - vilket gör att du får hitta ett annat medium. 

Jag är inte heller duktig på borttappade saker - ni kan visst fråga - ibland får jag klockrena svar - ibland enormt kryptiska och ibland så hamnar jag helt fel :) Så det är inte min super starka sida. Ska jag skylla ifrån mig lite där o ge en dum bortförklaring så kanske det är så att de på andra sidan inte anser att du ska hitta saken du tappat... ibland händer saker utan att vi förstår dess mening förrän flera år senare - om vi förstår dem i detta jordeliv. Vissa saker får vi kanske förklaring till först i nästa jordeliv... även om vi inte kommer ihåg detta jordeliv då :) Rörigt och djupt - allt handlar om vad man tror på... 

Sen förstår jag att många vill veta om sin stora kärlek - men jag undanber mig helst den typ av frågor. Jag kan oftast beskriva hur mannen i ert liv kommer att vara i sitt sätt - men kommer inte att beskriva honom till utseende, då jag anser att det är helt oväsentligt. Sen om en realtion håller eller inte är inte heller ngt jag vill svara på - det anser jag är ett val du själv ska göra - du ska känna efter om det känns rätt, om du kan tänka dig leva med honom resten av ditt liv el ngt år framåt iaf... Skulle det ta slut om 5 år så är det kanske ngt ni kommer fram till då... gemensamt... vissa saker ska man inte veta just nu el behöver inte veta just nu. 

Man får aldrig glömma att man måste lita på sina egna känslor och göra sina egna val - ska aldrig kontakta någon som vägleder el spår för ofta - det är NI som är huvudpersonen i ERT LIV - det är NI som ska GÖRA ERA val, det är ni som ska begå era misstag för lära er!!!

Ljus och Kärlek till er alla <3 <3 <3 

9 Jun 2014