Inte alltid så kul...

Det är inte alltid så kul att uppleva / känna eller se energierna från andra sidan. Det är inte alltid de ger trevlig information eller bra tips och råd... Det händer tyvärr ibland även att de äter upp ens egen energi, att de gör allt för att man ska uppmärksamma dem - vilket kan innebära fysiska saker som flyttas, göms eller rör sig ibland försöker de även röra en själv.

Vi har bott här ett bra tag nu, mer än ett år, jag tror jag kan prata om alla som bor kvar här när jag skriver att vi trivs fortfarande super bra. Det är skönt att komma ifrån storstadsstressen, alla ljud som konstant finns runt en i en större stad och bara komma ut på landet och höra naturen prata med en  

                                                      /1908316_617500798341524_4345829161743132372_n.jpg

Men när inte ens naturens egna krafter eller rening av huset hjälper för att få sin energi att hålla sig till en själv, då är det INTE så kul att känna / se och uppleva energierna från andra sidan, oavsett om det är energer, spöken eller andar. För vissa har det olika betydelse och för andra är det en och samma sak - så det är upp till vad man tror och inte tror vad man vill benämna det som. Men jag tror jag fick med de vanligaste begreppen. 

Jag vet att vi haft aktivitet sen dag ett vi flyttade hit, ja även innan - för jag kände av dem redan när vi var och tittade på huset. Ändra fram till för nångon månad sen så har det fungerat bra och jag har renat så fort jag känt att här varit någon tyngre energi. 

Tyngre energi / negativ energi kan ju även vara någon jordisk person som haft det med sig hit - eller spridit det här när de varit här. Så därför är jag noga med att rena och be om beskydd. Men nu verkar det inte som det hjälper riktigt - verkar inte vara tillräckligt.  Så nu ska jag rena samt strö salt runt hela huset och hoppas på att det hjälper. 

Jag vet att vi kan få fler besökare då vi är öppna och tillåter dem vara här - men jag har dock bett om att de tunga o mindre trevliga energierna ska hålla sig borta,  men det funkar kanske inte så?!?!

Vi bor ju granne med en kyrkogård som har gravar från 1800-talet så det är kanske någon därifrån som inte kommit till ro. Men mitt nästa projekt är att hitta ork och kraft att få rätt på huset här så det blir lika lugnt o harmoniskt det var för ett tag sen... 

Därför blir det kanske lite förseningar i allt som har med min hemsida att göra, då min ork inte är på topp. Den orken jag har går först och främst till mitt ordinarie jobb och min familj. Vissa dagar så är där inte ens ork till det... så jag håller på att försöka få rätt på allt då jag inte vill ha det så här - men nu vet ni iaf om det är så att ni mailar en fråga och det tar lite längre tid innan ni får svar - eller om där inte kommer in ngn blogg, änglakort eller nyhetsbrev

Ljus och Kärlek till er alla <3 
Dobelieve Katty

27 Mar 2015