Ladda Batterier

Detta med att ladda batterierna är en viktig del i livet. Hur man gör det är jätte individuellt, men nu denna årstid är det oftast lite lättare för många då det oftast är varmare ute. Moder jord har många enormt underbara energikällor - skogen, vattendrag, havet, månene, vinden och elden... är bara några utav dem. 

Vilken källa du får bäst energier av får du prova dig fram. Men att hitta minst en utav dem kan vara en bra idé. 

Själv har jag flera olika beroende på vilken typ av energi jag behöver fylla. När jag har någon typ av healing, balansering eller sittning så behöver jag ladda både innan och efter. Innan blir det en medititation, efteråt är det beroende på vad jag utfört. 
Denna årstid när det är varmare så är det helt klart lättare att använda sig utav naturen, än vad det kanske är kallare årstider. Jag med min värk kan ju få värre värk när och om jag blir nerkyld eller om det blåser för mycket - det gör ju att jag inte använder mig utav naturen lika mycket kallare årstider. Men denna årstid så använder jag mig av den varje dag. 

                                                       /ladda-batterier.jpg

Att månen är en kraftfull energikälla har ni nog inte missat - där är många som reagerar varje gång det är ny el fullmåne. Vid fullmåne är det bra att rena sina mediala saker såsom stenar, kortlekar, pendel mm - det gör man genom att lägga dem så månens ljus träffar dem - ex i en fönsterkarm under natten där månen lyser in. 

För att ladda batterierna i de dagliga rutinerna kan ibland vara att man låser in sig på toaletten en liten stund och bara är själv - det kan hjälpa en att få en lugn minut som ger energi, för lugn och ro är med ett sätt att ladda batterierna. Det gäller att hitta sitt eget sätt, gärna flera olika sätt - något som är snabbt och lätt och kanske inte varar så länge - men kan ändå hjälpa en igenom de värsta situtationerna - men att ha ett sätt som laddar för längre tid är viktigt. Därför är det bra om man kan försöka fylla sig med solens strålar denna årstid, skogens underbara natur och vindens friska vindar - så man kan använda sig utav det året runt i sina meditationer. 

När man utför olika typer av mediala saker så går där åt enormt mycket energi - vilket kan märkas om man har en sittning som drar ut på tiden och man inte har möjlighet att fylla sig under tiden, eller om man inte har "stängt" sig och möter massa människor. 

Meditation är ett riktigt bra sätt, det kan man utöva överallt och alltid, oavsett väder och vind - och vill man ha det extra kraftfullt så mediterar man i naturen vid sitt favorit ställe.... därefter kan man flytta berg ;) 

Sömnen är med ett bra sätt att ladda på - då är det mer kropp och knopp man laddar och meditation mm är mer själen - man behöver ladda båda för att må bra. 

Så ut och leta upp ditt sätt att ladda dina batterier på... 

Har du inget att göra just nu så får du gärna hjälpa mig att besvara denna enkät :)
Tack på förhand - går att göra fram till den 6/6 2018
https://www.webbenkater.com/s/2b0151e - man går bara in på länken och besvarar frågorna. Det betyder enormt mycket för mig om man vill hjälpa mig med det <3 

Ljus och Kärlek till er alla <3 

26 May 2018