Lågfart

Nu har jag flyttat och blivit helt fri från min lägenhet i Staffanstorp. 

Det är en stor befrielse och en enorm skön känsla att flytta till huset i Östraby. Det är fullt med positiva energier och massa andar :) Huset byggdes år 1775 - så det har några år på nacken, och har haft en hel del boende här.

                                        huset-1.jpg

 

Precis vid tomtgränsen porlar en liten bäck - som ger mig enormt mycket energi vid tillfällen jag behöver fylla på. Sen i stora rummet har vi öppen brasa som bara ger mysfaktor 100 - det tycker även Tuzze. 

                                     1452536-526217840803154-74891719-n.jpg

Dessvärre har min värk slagit till på fullt allvar och vill inte ge med sig - så jag är helt sjukskriven. Men förhoppningsvis inte så länge till. 

Vi har lite att fixa här hemma innan vi är i fullt iordning - men eftersom min värk inte vill som jag vill så måste jag ta det riktigt lugnt och det gör att allt drar ut på tiden. 

Så jag tänkte att jag försöker köra igång min verksamhet igen på lågfart - dvs jag tar inte så många sittningar i veckan - mail besvarar som vanligt efter betalning inkommit - som samtalsterapeut tar jag mig inte an någon ny än... vill bli frisk först så jag kan fullfölja mitt uppdrag. Men förhoppningsvis så är jag snart igång med det med inom kort. 

Jag har äntligen fått en ny gästbok - hoppas ni vill skriva någon rad i den :) Gärna ni som anlitat mina tjänster!! TACK på förhand <3

Nyhetsbreven kommer igång igen i december månad och förhoppningsvis så kommer bloggandet igång nu med en ny blogg varje vecka. 

Har ni tips och idéer på vad ni vill jag ska blogga om så skriv gärna någon rad till mig. Likaså om ni har något tips på hur min nya hemsida ska se ut.

Ljus och Kärlek till er alla 

 

5 Nov 2013