Länkar

Vill ni ha er länk här så är det bara att säga till... får jag ha min länk hos dig så blir det garanterat plats för din här... om inte så är svaret inte lika självklart. 

Skriv gärna en kommentar och berätta vad ni tycker, tänker och känner!! Kom gärna med frågor eller önskemål och vad jag ska skriva om!!  

* Är ni intresserade av vägledning el bli spådda så gå in och läs mer på tjänster och priser
  Jag har sekretess - allt som vi pratar om stannar mellan dig och mig, vill du berätta är det upp till dig. Berättar inte heller om vi     träffats/pratats vid, även det är något mellan oss. 

https://nouw.com/dobelieve/profile
Det är den bloggen jag skriver på idagsläget - tyvärr inte speciellt ofta - tiden räcker inte till som jag önskar och vill

http://dobelive.bloggo.nu/ eller http://www.nattstad.se/dobelieve
Det är mina tidigare bloggar - de finns kvar, men jag skriver inget nytt där - men gå gärna in och läs om hur mitt liv såg ut då och vilka funderingar jag hade då.  

 https://www.youtube.com/channel/UCAE8xXxGtCPPkeYv36hOTAg?feature=guide
  Min youtube sida... gå gärna in o lyssna på Palle

Katarina Dobelieve

     
     Skapa en profillänk

 Min facebook sida... 

* Moons Massage 
En enormt givande regndroppsmassage som hjälper dig att få rätt balans i kroppen så man mår bra. Vägen till ett underbart välbefinnade börjar här. 

http://www.sok-finn.se
En bra affär m lite av varje som stenar, rökelse, meditationscd och böcker

http://www.karaokepalle.n.nu/ 
Min älsklings hemsida - är ni intresserade av att ha en karaokevärd till festen, bröllopet, studeten är det bara att gå in o boka honom, alternativt kontakta mig härigenom. 

http://icab.nu/
Få mer tid till det som förnöjer ditt liv :) 
Hör av er för boka tid för Hemstädning el Fönsterputsning :) 035 - 230 2300 Verksamma i Lund, Staffanstorp, Trelleborg, Laholm, Båstad, Malmö och Halmstad m omnejd. Tveka inte med att höra av er och göra ert liv lättare och mer innehållsrikt med tid för era drömmar och önskemål. 

www.forlife.nu 
Vill ni vara med och stötta cancerforskning, gå in på denna sida och shoppa loss :) 
                           Fina och billiga småsaker :)

* En super bra och kanon hemsida!!!

 

Facebook

 


(Lämna tom)