Lätt att missuppfatta / missförstå

Det är lätt att missförstå eller missuppfatta en annan människa - detta är för att ord har olika betydelser för olika människor. Visst man kan slå upp ordet i Svenska Akademiska Ordlistan - men det innebär inte att det är rätt betydelse för dig. Vilket gör att missförstånd / missuppfattningar inträffar - ganska ofta till och med :) 

Som kul grej - kan ni ju försöka räkna på en dag då ni själv missuppfattar el missförstår andra - behöver inte vara stora el allvarliga saker, kan vara småsaker som man lätt skrattar åt :)

Det som fick mig att tänka på detta med missuppfattningar är ordet medial - vad betyder det för dig? Är det samma sak som att vara medium? Kan alla som är mediala "jobba" som medium? Vad innebär det att vara medium för dig? 

Naturligtvis så har det betydelse i vilket sammanhang man hör orden - för medial har många betydelser beroende på sammanhang, så även medium. Men jag syftar natrurligtvis på den spirituella biten, den andliga biten :)

Jag tänkte iaf skriva vad det betyder för mig, vad det står för i min värld

Medial - det är när man är öppen för andligheten, att man kan känna av andra dimensioner. Vilket innebär att ALLA kan detta mer eller mindre. Det har blivit lite av en fluga att anse sig vara medial, ganska många anser sig vara mediala bara för det är lite inne. Det gör att det skapar misstro hos de som tvivlar på att man kan känna av andra dimenssioner. Det kan även vara att man kan heala, chakrabalansera, sia framtid på olika sätt, känna andras känslor, känna andras smärta, hitta borttappade saker, kommunisera med dem på andra sidan, lämna budskap från döda, kommunisera med djur, känna igen sig på platser man aldrig varit på, berätta om olika ägare till en sak, känna av och påverkas enormt av negativa och positiva energier och driva ut energier från olika platser.

Medium - ja naturligtvis så är man medial - men man kan flera bitar av de olika sakerna om inte man kan allt - för som medium är man medveten om att man bara är ett redskap från de högre makterna och att man själv inte gör något mer än förmedlar olika saker - läker / lindrar olika saker. Därför tror jag att ett medium kan allt - men kanske inte känner sig trygg i allt och därför utför bara vissa bitar. 

Det jag upplever som enormt tråkigt är att det är många som anser sig kunna sia om framtiden på olika sätt - men tyvärr kan inte ett dugg i min värld, likaså när det gäller healing. När man kan hjälpa ngn som inte tror på sånt här och ändå blir hjälpt då anser jag mig tycka uttrycka sig att man kan. 

Jag själv har hållt på med detta till och från i hela mitt liv - men inte aktivt mer än i 11 år. Jag märker att desto mer jag håller på desto ivirigare blir andra sidan att ge mig mer saker som de anser att jag behärskar - men tyvärr är jag ganska feg och vågar inte alltid prova de nya sakerna de pressar mig på. Men jag jobbar på att öka min kunskap och göra fler saker. 

Min sista utmaning till mig själv var frågestunden jag har på facebook - det är en timmes fri frågestund (måndagar mellan 19,00 - 20,00 på Min facebook sida ) Då får jag frågor från flera olika ofta samtidigt som jag ska besvara - jag ska känna in och starta en kommunikation med deras guide, vilket är enormt pressat och tuffigt att veta att man känner rätt. Beroende på vilken typ av fråga man ställer så vet man inte om det stämmer eller inte förrän efteråt - men jag har fått frågor som handlar om dåtid och nutid där jag fått bekräftat att jag haft 100 % rätt - vilket ger en gigantisk skön känsla att kunna hjälpa människor som inte kan el vågar följa sitt eget inre. 

Jag tror att när man följer sitt inre till 100% då har man inget behov av att kontakta ett medium på samma sätt. Möjligen kan man behöva få hjälp med chakrabalansering, healing el hitta något man tappat bort, man kan även behöva det om man ska göra en utrensning på en plats, kommunisera med djur eller så - men inte för sia något om framtid, dåtid eller nutid - de svaren om sig själv har man inom sig. 

Så jag har lätt att missförstå detta när en människa säger att de är mediala - för på ett sätt så är alla det för mig på ett annat sätt är bara ytterst få det. För mig är det ett levnadssätt, ett synsätt både för sig själv, naturen och alla människor på denna jord. Samt att någonstans så anser jag att det är andra som ska "stämpla" en om man är medial eller inte, om man kan jobba som medium eller inte - lite som shamanen... han anser sig aldrig vara något speciellt det är bara andra som anser att denne person kan mer än andra.... 

Nu ska jag utföra en chakrabalansering

Ljus och Kärlek till er alla <3

13 Jun 2014