Tankarna snurrar

Jag tror jag har en extremt annorlunda tro och ett helt annat synsätt än många andra när det kommer till detta med onda och goda andar. Men det är min tro och mitt synsätt. Som så mycket annat när det kommer till sånna här saker så handlar mycket om vilken tro man har - och vilket synsätt man har... Så jag säger definintivt inte att detta är RÄTT!!! 

Men jag hör många som tror att de har fått onda andar på besök - eller att de känner någon som har fått det. Jag är ledsen men jag är inte så säker på att det alltid är onda andar. Jag har faktiskt lite svårt att tro att där finns så många onda andar som många tror eller säger. 

Jag tror bara det är missförstånd - men jag är kanske naiv... Vill dock punktera att jag tror att där finns onda andar - men jag tror inte att de dyker upp så ofta. Jag tror lite annorlunda där... jag tror bara att de är irriterade, frustrerade och ledsna över att inte bli förstådda. 

Tänk själv om du inte förstått att du är död, att du inte har förstått att andra inte ser eller hör dig som du är van vid, utan du tror att allt är som vanligt. Då hade nog även du blivit enormt frustrerad. Jag hade blivit det iallafall. 

Jag tror att det är det som händer, att de blir frustrerade över att man inte svarar dem så de uppfattar det som man bara nonchalerar dem - och därför försöker de mer och mer att få kontakt - och på så sätt kan vi som uppfattar energier känna av att det börjar lugnt och sen blir mer o mer irriterat. 

Om man själv inte riktigt tror på att man kan få andar på besök och ändå hör ljud som att någon går i trappan, någon öppnar stänger en dörr, där kanske man inte bara hör utan även ser det trots man inte tror på "andar" eller att man upplever att någon står bakom en eller att man ser en skugga det tror jag med kan framkalla att man tror att det är något negativt pga att man blir rädd - rädsla är med en negativ känlsa. 
Kan man vara hyfsat "openminded" att man inte blir rädd eller iaf inte låter rädslan ta över så kanske man kan känna efter vilken typ av känsla man får inom sig - många som klarar det kan känna trygghet, glädje, kärlek och då "vet" man med säkerhet att det inte är någon negativ energi där är. Men tyvärr tar oftast rädslan över och man tror automatiskt att det är en negativ energi. 

De försöker kontakta oss på olika sätt, de märker att vi kanske reagerar - men ändå inte svarar dem. Då försöker de ännu kraftigare nå oss och då kan de ibland försöka flytta saker, ta på oss eller få andra saker att hända - gärna då som på något sätt påminner om dem. Men tror man själv inte riktigt på sånna här saker så blir man bara irriterad över att saker inte ligger där man lagt dem, man blir konfunderad över att känna sig iaktagen, man blir sur för att man blir störd av konstiga ljud på nätterna och man blir lite rädd när man känner att någon tar på en utan att där är någon. 

Vi märker ofta alla saker, men försöker hitta bortförklaringar på det, försöker intala oss själv att vi överreagerat och därför försöker negligera det helt. Detta gör att när de försöker pocka på vår uppmärksamhet och vi märker det men försöker blunda för det så skapas där irritationer - ofta från båda håll. Den från andra sidan kan lätt tolka vår irritation som om vi är irriterade på dem - o vi blir bara allmänt irriterade - bor vi tillsammans med någon oavsett om det är människor el djur så blir vi ofta irriterade på dem. 

Jag vet att andra har andra förklaringar och tror att där finns fler onda andar än vad jag tror. Men som jag skrev innan... jag är kanske lite naiv och godtrogen även när det kommer till andevärlden. 

Ljus o Kärlek till er alla <3 <3 <3 

 

 

12 Feb 2017