Lite nytt...

Lite tråkigt att jag inte orkar att skriva och hålla igång min sida såsom jag önskar. Men idag tog jag mig i kragen och gjorde lite förändringar. 

Jag har gjort en hel del förändringar i text och foto på sidan - lite nytt bland kontakt informationen samt nya priser och tjänster. 

Återkom gärna med feedback på vad ni tycker - sånt uppskattas - både ris och ros :)

Här hemma är det full gång på aktiviteter - det bankar, går förbi, tar på en och gör allt för vi ska uppmärksamma dem. Vi har alla förstått att de vill oss något - och tror att det är att vi ska få tummarna loss och göra det vi vill och önskar. Det innebär att mannen min ska börja heala, jag ska börja med gruppmeditationer och tösen ska börja med tatuering - så det är lika bra vi drar igång med detta. Om inget annat så märker vi om det är det de vill oss. För så som de håller på nu är nästan jobbigt - de håller på dygnet runt - men dagtid kan man hantera det på annat sätt - men när man ska sova o de håller på är det lite jobbigt, det måste jag medge... 

Så jag kommer påbörja att ha gruppmeditationer på prov - fungerar detta kommer jag att ha två grupper / termin - då kommer man hit och vi mediterar, pratar om medialitet och vad det innebär - gör några övningar och mediterar igen - kommer att ta ca 2-2,5 timmar och det tänkte jag att jag har var el varannan vecka under 8-10 veckor... 

Kommer att prova detta om jag får ihop en grupp på 6-7 personer som vill prova 2-4 tillfällen för se om det fungerar - då jag kommer ta en symbolisk summa för fika på 50:- / tillfälle. Varav jag kommer prova att ha ett tillfälle ute vi vår bäck - där är så underbara energier. 

Jag ska även börja med en fri frågetimme på facebook - tid och dag får man läsa om på min facebook sida Katarina Dobelieve eller på här på min hemsida. Men då får man möjligheten att prova mig *s* Kommer skriva lite kort om hur jag jobbar och hoppas att folk läser detta innan de frågar - samt att det kan bara vara lättare frågor så jag hinner svara till så många som möjligt. 

Sen väntar jag svar från smärt rehab om när jag kommer in på deras program - det är något jag längtar till. Jag kom in i Simrishamn - de jobbar så att man går hos dem två dagar i veckan - antingen månadagar och tisdagar eller torsdagar och fredagar då man startar runt 9 tiden och håller på tills runt 15 tiden. Det jag vet är att det är en hel del föreläsningar om hur värken påverkar ens kropp på olika sätt - gruppterapier m psykolog, egen samtal med psykolog, samt kontakt med läkaren och en hel del sjukgymnastik. Så man kommer vara ganska trött när man kommer därifrån. 

Väntar även besked från min arbetgivare om jag kan börja arbetsträna hemifrån - säger de nej så blandar vi in af så får jag börja arbetsträna för något annat företag - där jag får arbetsträna hemifrån - så får vi se om jag kan jobba 25%, 50% eller 75% - men jag hoppas jag snart får börja - för bara gå hemma är super jobbigt, även om vädret börjar bli bättre. Men jag har tur där som har både en förstående och super bra läkare samt kanon kvinna på FK som anser att jag är en person man måste bromsa lite och inte puscha på som de oftast gör.... vilket känns skönt. Vill ju hitta en bra balans i mitt liv - där jag inte är sjukskriven flera måndader / år. 

Här var lite kortfattad information om nyheterna i mitt liv. 

Ljus och Kärlek till er alla <3

 

6 May 2014