Lite tuffigt just nu...

Just nu är jag inne i en period då det är lite tuffigt på alla plan, hälsan, ekonomi och den andliga biten. 

När det kommer till den andliga biten så är det mycket som bara snurrar runt för mig. Aktiviterna här hemma ökar, ser skepnader, hör ljud, känner energierna samt att där är någon som har börjat röra mig. Tur att jag inte är rädd eller känner obehag inför detta, inte heller dem jag bor ihop med känner obehag, vi blir mest irriterade över att de inte kan ge oss klara budskap eller berätta vad de vill. Samt att det är inte alltid de presenterar sig - vilket är super irriterande. 
Energin som rör mig skulle jag gärna vilja veta vem och varför - men jag får inte den kontakten med den... Det har varit vid flera tillfällen nu och bara lätta beröringar... En av anledningarna att jag inte är säker på vad de vill, varför de är här kan vara att min hälsa är katastrof... så jag får försöka hitta ett inre lugn så jag kommer ner i meditation - då får jag kanske mer information. 
Där är ju några svar jag behöver få om hur jag ska fortsätta mitt liv... jag vet att jag fått lite information - men vågar inte tro på den eller ta den till mig... så det är kanske ytterligare en anledning till att de är här o jävlas med mig. 
Varför de håller på med min dotter och sambo är något de själv får ta reda på - men det blir lite mycket ibland när de "stör" oss alla 3 samtidigt... man vet ju inte om de vill oss alla 3 något eller om de bara vill markera att de är här o att vi ska lyssna på dem... 

Är där någon som får till sig vad det handlar om så får ni super gärna höra av er till mig och ge mig informationen - om inget annat så kanske jag vågar tro på deras budskap till mig... om ni ger mig samma jag själv fått hahahaha.

Hälsan kan jag inte göra så mycket åt än att försöka lyssna på min kropp - även om det inte alltid är så lätt. Men jag gör mitt bästa iaf och mer än så kan jag inte göra. 
Ekonomin blir kanske bättre när jag väl agerar enligt andevärldens önskemål... jag har bara lite till jag måste bli färdig med... innan jag vågar agera på det... men är det meningen så blir det väl så... 

Är där någon som läser mina inlägg så får ni gärna berätta för mig om ni med haft en tuffig period med andevärlden - om det är något på gång som gör att de känner sig stressade eller något... för även mina katter reagerar kraftigt på deras närvaro...

Ljus och Kärlek till er alla

20 Mar 2019