Massa skuggor...

Detta med att skriva blogg här inne blir inte så ofta som jag önskar. Skulle vilja skriva ner alla händelser och upplevelser jag har - men tiden och hälsan vill inte riktigt som jag vill och önskar. Men jag skriver väl här när det är meningen...

Har varit massa skuggor runt mig under en längre period. Kan inte få någon direkt information om vad det är eller vad de vill. Tyvärr har inte min hälsa varit som jag önskat vilket gjort att jag inte haft ro eller ork att meditera o ta reda på varför de flyger runt mig så mycket nu.

Det är typ som flygande skuggor - men de kan ha skepnad både som djur och människor och flygfä.. låter skumt, det håller jag med om smile Men det är svårt att förklara. 

En dag när jag låg på soffan var det nästan som små bebisar som for runt i rummet - men det verkar inte vara någon annan i familjen som märker utav dem. Ibland när jag sitter och skriver så far de framför datorn med - så jag önskar att jag kunde detta med att låta någon annan ta över och skriva - då hade jag kanske fått budskapet. 

Ett budskap jag ofta får både i sömnen och när jag mediterar är att jag ska satsa mer på denna mediala bit - men dessvärre är att jag får inte till mig hur eller när. I dagens samhälle måste man överleva med, och det innebär tyvärr pengar. Jag anser inte att pengar är allt - men ett nödvändigt ont för kunna överleva. 

Har även fått till mig att jag måste vara tydligare och ärligare - ska inte försöka linda in tuffa och jobbiga saker.. utan förmedela det jag får och sen stötta och finnas där som samtalsterapeft... men vi få väl se... vill gärna inte lämna jobbiga besked - även om jag bara kan förmedla det jag får... undecided

Jag har bestämt att försöka mig på att ha gruppmeditationer - tyvärr verkar inte intresset så stort - men får nog ihop till en provgrupp. Tänkte prova att ha det vid 3 tillfällen, fungerar det så provar jag nog att ha det med lite större grupper och i en annan lokal som jag fått tillgång till. Jag tycker inte man ska vara mer än max 10 st / grupp, tror inte att man hinner ge alla något annars. Så om någon är intresserad är det bara att höra av sig till mig! 

Jag vet inte om dessa skuggor har något med detta att göra - eller om det har med något annat att göra - men de flesta skuggor ger mig kraft och lugn på något sätt. Känns som en stor del av irritationer försvinner med dem med... vilket absolut bara är bra - men jag önskar ändå att jag fått tydligare budskap om vad de vill och varför de är här så ofta nu. 

Någon som vet och kan och orkar förklara så är ni välkomna att meddela mig detta!!!

Det är inte alltid så lätt att tolka saker som har med sig själv att göra, det beror på att där är många saker som styr såsom rädslor, önskningar och förhoppningar. Det kan vara svårt att urskilja vilkt som är vad, vilket gör det lätt att gärna missuppfatta ett budskap. 

Människan fungerar så att de gärna tar till sig det negativa - kan ha svårt att ta till sig något som är en positiv förändring vilket gör att det ofta är rädslorna som tar över och lämnar missuppfattningar i budskapen... Men med mycket träning så kan man ta sig förbi det smile

Ett tips där kan vara att man ber sin guide el där man får informationen ifrån att ge ett tecken så man vet att det är ett budskap och inte en av sina känslor som förmedlar informationen - därefter gäller det att vara ärlig mot sig själv. 

Jag önskar alla ljus o kärlek i massor <3 <3

20 Sep 2014