Mina älsklingar

Är ni intresserade av vägledning el bli spådda så gå in och läs mer på tjänster och priser.

Jag har sekretess - allt som vi pratar om stannar mellan dig och mig, vill du berätta är det upp till dig. Berättar inte heller om vi träffats/pratats vid, även det är något mellan oss. 

 

dsc-0234.jpg

Detta är Palle - mannen i mitt liv. Han ger mig den trygghet jag behöver för kunna utvecklas och trivas med min tillvaro. Han är grym på att sjunga och spela gitarr - även om han är lite ringrostig med sitt gitarrspel.

Han är även enormt duktig på healing. Besök gärna hans sida på fb för boka in en tid https://www.facebook.com/profile.php?id=100008256917159 

Vill ni höra hur han låter när han sjunger går ni in på länken nedan - där kan ni även rösta och / eller kommentera  https://www.youtube.com/watch?v=kq31UEsGvJY&feature=my_liked_videos&list=LLAE8xXxGtCPPkeYv36hOTAg 

 

dsc-0225.jpg

Detta är min underbara dotter - född 1997 - en bättre dotter får man leta efter. Visst har vi haft våra duster men inget vi inte hanterade! Hon är enormt lik mig i allt utom utseendet - vilket inte är så lyckat alltid. Men det är en tjej med kraftfullt skinn på näsan och en enorm vilja och smarthet som inte många vid denna ringa ålder har. En av mina stora stoltheter!

dsc-0105.jpg  

Här är min andra stora stotlhet! Min son som föddes 1994. Han är mer lik mig till utseendet (stackars han) men trots detta enormt snygg. Även han har enormt mycket skinn på näsan och enormt smart - vilket är kanon i denna värld. Har fast jobb och flyttade hemifrån 1/4 2014 till eget boende. Tror inte där finns en son till i denna värld som är så go o älskvärd som min. 

Båda mina barn är enormt empatiska och hjälpsamma. De har inte alltid haft det så lätt - men ändå vet de vad som är "rätt" och "fel". De ställer upp för sina vänner, familj och andra om de kan. De ger villkorslöst - då menar jag villkorslöst, de förväntar sig aldrig något tillbaka. Jag har uppfostrat dem till att om man väljer att ge då ger man för att man vill - inte för att få något tillbaka - och så lever båda mina barn. Försöker även lära dem att man klipper bort människor som försöker få en att må dåligt - man kan tyvärr inte hjälpa alla. 

Mina barn är absolut det bästa jag har gjort och är så grymt stolt över dem att jag är den längsta kvinnan på denna jord, trots jag bara är 153 cm skitar hög. 

Mina underbara föräldrar - utan dem hade jag inte funnits... Så där finns nog dem som inte är så förtjusta i dem med tanke på resultat av lilla mig... Men det är deras problem - inte mitt - för passar det inte så tvingar jag ingen att vara kvar i mitt liv. Men jag älskar mina föräldrar gigantiskt mycket - tyvärr inte lika bra på visa det alltid - men de är mina stöttepelare i mångt och mycket. Jag tror ingen har så bra föräldrar på denna jord som jag har - ställer alltid upp på alla sätt de bara kan. Tänk om alla haft så underbara föräldrar - vilken skillnad det varit i världen då. 
Min älskade pappa somnade in 2/5 2016 - en enormt stor saknad av mig och många fler.

5656-123447936435-6855516-n.jpg     5656-123454496435-7873998-n.jpg

Sen till mina underbara djur - två innekatter, en blandras mellan "bonnakatt" och norsk skogskatt, en vanlig "bonnakatt" och tre utekatter...
Utöver dem som har tak över huvudet så har vi några "katthus" där ute till alla "vilda" hemmalösa katter - så vi utfodrar en stor del av byns utekatter, samt försöker ge dem några ställen att gömma sig på. 

Min undulat Piffi dog precis när vi flyttat hit - men fick iaf känna av lantlivet lite. Nu är hon begravd i trädgården och kan flyga fritt och studera livet på landet.

Tuzze är innekatten nummer 1 - mer bortskämd och kelen katt får man leta efter. Snackig till tusen är han med. Kan säga både mamma, Mulle, nej och ja - har ett speciellt läte för skinka och lite andra ord. En egensinnig katt som inte insett att han är en katt - tror han är en blandning mellan bebis, katt och hund... Även han har en medial sida - men det har kanske de flesta djur - där finns de som påstår det iaf.. men jag tror inte alltid på det. Men i detta fall gör jag! Han är en av mina stora kraftkällor tillsammans med månen. 
Han visar vilka människor man ska ta till sig och vilka man ska hålla på avstånd... tror inte där finns någon som lurar honom - inte än iaf. Men mig har folk lurat - påstått sig vara någon de inte varit...  Även han är duktig på healing, så han brukar vara med Palle och heala. 
Där är ytterligare en katt som hittat hit - Zimba - han dök upp under Palles bil en morgon för något år sen. Sen valde han att bo hos oss. Det blev en innekatt tillsammans med Tuzze - då han var så jätte liten när han kom, samt enormt sällskapssjuk, han skrek värre än att man misshandlat honom så fort han inte såg oss... det kan han till viss del göra fortfarande. Även han är duktig på healing, ser och känner andarna som cirukulerar här. Han är inte lika snackig som Tuzze, men möjligtvis ännu mer sällskaplig. Han vill alltid vara med, och studerar allt man gör precis som om han skulle göra om det efteråt. 
Vi har nog världens goaste, mysigaste och mest egensinnade katterna, få är lika speciella och unika som dem. 

5656-123457796435-7688689-n.jpg        pict0074.jpg   Zimba

Zimba och Tuzze har verkligen funnit varandra - vilket är skönt då vi lämnar huset - då har de varandra. 

                                                        Tuzze o Zimba  

Sen har vi tre utekatter med. Två av dem kom till oss för för någon vinter sen, när vi bodde i Staffanstorp. Den ena (hon på bilden i mitten) var bara bebis - därför döpte vi henne till just Bebis. Hon var mager och jätte hungrig - så det var bara att ge henne mat och bygga ihop en värmande kartong med isolering så hon klarade den iskalla vintern. Detta tyckte hon var toppen och valde att stanna kvar. Det var till och med så bra att hon bjöd in en pojkvän (han på första bilden)- han var jätte skygg och rädd när han kom, ville inte hälsa på oss alls - bara sprang iväg - honom döpte vi till Mulle. Efter någon vecka med värme och mat gick det bra att kela lite med oss. Så när vi valde att flytta ifrån Staffanstorp och ingen ville kännas vid dessa katter ansåg vi det var djurplågeri att lämna dem - så vi tog de med. Vi hade ju dock gett dem mat, vatten, värme och kärlek i tre år då. När vi bott här i någon månad så adopterade de en liten grå Smula - det var i december som de kom med henne - mager och klen päls. Vi såg ju direkt att hon hade inte klarat vintern utan få komma in lite i pelletsrummet och värma sig... Vilket resulterade med ytterligare en utekatt. 

Alla våra 4 katter fungerar bra tillsammans - tre av dem går ut och in som de vill, medans Tuzze går ut en stund varje dag i koppel - detta fungerar jätte bra. 

dsc-0191.jpg    dsc-0214.jpg    

Sen har jag även min guddotter i som jag tyvärr träffar alldeles för lite samt två bonusbarn som inte heller träffar för ofta... men ett foto på mitt lilla gudbarn har jag som jag fått tillåtelse för att visa :) Det är en riktigt liten glädjespridare samt en mycket bestämd liten dam med skinn på näsan som jag :)

                                                                /jag-min-guddotter-2.jpg

Facebook

Vill ni prenumerera på mitt oregelbunda nyhetstbrev - fyll i er mailadress i rutan nedan - skickas ut mycket oregelbundet

Vill du komma i kontakt med mig snabbt och lätt - fyll i kontaktformuläret nedan :) 
(vill ni ha svar så glöm inte att fylla i er mailadress)


(Lämna tom)

Powered by Disqus