Min hälsa

Detta med att orka med, klara av och hinna med när man inte mår bra är inte så lätt... Hälsan sätter ganska många käppar i en människas liv... Ni som alltid mår bra har kanske svårt att förstå det likaså alla ni som alltid bara skyller på att ni mår dåligt... Ni hinner alltid med sånt ni tycker är kul och trevligt... Min åsikt är att om man allid klarar av, hinner med och orkar med sånt man tycker är kul - då har man inte så stora problem med sin hälsa som man påstår. 

OJ vad jag var elak där... men tyvärr är det så jag uppfattar många, många som alltid mår dåligt.

Mitt problem är dock att min hälsa är katastofal, jag har inte många rätt i min kropp och därför har jag svårt att hinna med, orka med eller klara av både saker jag tycker är trevligt eller jobbigt... Vid årsskiftet fick jag diagnosen GRAVES sjukdom, det är en typ av giftstruma. Det i sig är väl inte så konstigt - men som allt annat skit jag får så får de inte rätt på det. Graves är något som som sitter i sköldkörteln som då producerar hormoner... De flesta förstår säkert hur jobbigt det är när alla kroppens hormoner löper amok kan vara... Det tog dem 1-1,5 år för att ställa diagnosen - vilket innebär att jag är enormt trött på att må så här nu. Att de inte får rätt på det innebär att de inte vet hur de ska agera heller - ska de operera bort den eller ska de försöka behandla den. Då mina värde var sämre än dåliga så räcker inte ren medicinering, så nu utreds jag för en operation. Vilket jag hoppas på - då kan jag inte få tillbaka det. Man kan även få radioaktivt jod - men då jag har en ögonpåverkan så vill man helst inte ge det - då ögonpåverkan kan bli bestående. 

Detta är dock bara en LITEN del av mina hälsoproblem, men något som påverkar mig enormt mycket med både värk och ork MEN DÄRFÖR har jag inte varit så aktiv på min hemsida som jag önskat. 

Nu hoppas jag att jag snart får besked på att de kan och vill operera bort min sköldkörtel, så jag kan få må bättre igen - därefter hoppas jag att jag orkar med min hemsida och alla er lite mer. 

Så jag ber om ursäkt för att jag inte orkat med, klarat av eller hunnit med allt som har med denna sida att göra - MEN jag kommer snart igen...  Den som väntar på något gott... 

Ljus och Kärlek till er alla 

15 Oct 2020