Mina tjänster

 Jag får ofta frågan vilka tjänster jag erbjuder - så jag tänkte jag skulle försöka berätta och beskriva dem lite i denna blogg. Blir kanske lite upprepning om vad som står på hemsidan - men då får ni hoppa över de bitarna ni inte är så intresserade av eller redan har läst.

Jag erbjuder sittning/vägledning antingen via personligt möte, här eller hos dig, via telefon el skype eller enstaka frågor via mail. En sittning antingen via möte, telefon el skype där kontaktar jag din guide och ger dig den informationen denne ger mig. Det brukar handla om vilka hinder du har inom dig för att må riktigt bra, varför du reagerar på vissa saker så skarpt och var dina rädslor kommer ifrån. Jag går inte in så mycket på om den stora kärleken när, var och hur du möter denne - då jag anser att det ger mer att hitta den stora kärleken till sig själv först. 
Detta rekommenderar jag inte att man gör oftare än max 1 ggr / halvår. 

Då detta kan ge massa funderingar om hur man ska komma förbi dessa hinder, hur man hanterar sitt förflutna och om man kanske bara ska acceptera vissa saker så ger jag även medial samtalsterapi, el vad jag ska kalla det för... Det är i princip en fortsättning på en sittning men där du ställer mer frågor om hur du ska gå vidare i ditt liv för att må bättre och älska dig själv - förstå ditt eget agerande. Detta började jag med när jag upptäckte att många var i behov av denna hjälp när de haft en sittning - då de ofta behövde bearbeta informationen de fått. 
Detta kan man göra hur ofta man känner behov av att komma förbi sina rädslor, hinder för att må bra och trivas med sin tillvaro. Det behöver inte vara efter en sittning - det kan även vara ett alternativ till en traditionell samtalsterapeft. Jag är dock inte färdig med min utbildning - om jag nu någonsin blir det - men har ändå en stor erfaranehet av lyssna och hjälpa er att komma förbi de flesta hinder, samt att jag tar STOR hjälp av din guide. 

Då det ganska ofta kan påverka en relation och många har bett om hjälp tillsammans - så har jag även börjat med att erbjuda båda parter i en relation att medverka. Det kan vara bra ibland att ha en tredje part som "medlar" som hjälper till att förklara vad man menar samt ser till att man får prata till punkt utan att bli avbruten av sin partner. Detta gör jag med via personligt möte, telefone eller skype. När jag skriver skype så menar jag inte videosamtal utan vanliga samtal. Här tar jag kontakt med bådas guider och förmedlar vad de har att informera om relationen, vart man ska börja och hur man ska gå till väga. Vet inte egentligen vad det heter så jag kallar det medial relationsterapeut

En annan sak som kan ha betydelse på hur man mår är ens chakra - man har 7 chakra i sin kropp - och dessa måste vara i balans för att man ska må bra. De jobbar som kugghjul och påverkar kroppen på olika sätt. Är ett chakra i obalans så kan det påverka hela ens mående. Men detta kan man balansera så de går som de ska igen, dvs chakrabalansering. Detta måste göras via personligt möte, så då får man komma hit. 

Sen har vi healing. Den kan man ge både via möte och på distans. Där brukar jag ta hjälp av min sambo - som har en annan healing kraft än jag. Han ger dock endast healing via personligt möte - jag kan däremot ge på distans med. Det som är viktigt att veta när man healas är att man måste dricka mycket vatten - det gäller oavsett om man får det via möte el på distans. Alla upplever en healing olika - men inget ovanligt att man blir trött efteråt. Kan även heala djur. 

Under en sittning är det inte helt ovanligt att där är någon som kommer med ett budskap eller en hälsning från andra sidan, dvs andekontakt. Det man ska veta där är att man kan aldrig bestämma vem man får kontakt med - det är dem från andra sidan om avgör om de vill hälsa eller inte, det enda man kan är önska och hoppas att man får kontakt med den man vill - det är inget man kan pressa eller stressa fram. Så det har jag börjat göra enskilt med - även det kan man göra via ett personligt möte el via telefon el skype - ja även via mail... För det jag gör där är fokuserar in era energier och frågar änglarna om där är någon vän/anhörig/släkting som vill lämna någon information eller säga hej... 

Tyvärr så händer det ibland att man får in lite dryga andar, som tycker om att busa lite. Det är inte alltid så behagligt vilket gör att det är inte helt ovanligt att man blir lite rädd, eller känner sig illa till mods. Detta är inget kul och trevligt om det är i sitt eget hem - där ska man ju känna sig välkommen, trygg och lugn. Gör man inte detta kan man behöva en andeutdrivning. Är det inte onda andar / spöken så kan jag göra en utdrivning - men är de för kraftiga är jag osäker på om jag klarar det eller inte. Detta kan man göra både på plats men även på distans. Då det är energierna jag jobbar med. 

Det är väl de tjänster jag erbjuder idagsläget. Jag har även fått förfrågan på kommunicera med djur, och djur jag känner/har kännt tycker jag att jag kommunicerat med - och ibland även främmande djur - men det är inget jag känner mig säker på, men provar ofta och gärna - då det är intressant och givande. 

Försvunna saker är inget jag känner mig trygg i heller - visst händer det att jag prickar rätt - men lika många gånger har jag fel... så jag tror mer att det är lyckoträffar. Även om jag vet att andra säger annat... Men jag provar gärna att besvara frågor om det - men kan inte lova att lyckas så det är på eget bevåg *s*

Det är nog allt jag erbjuder som läget är nu.... men jag utvecklas helat tiden så jag vet aldrig när jag lär mig något nytt - det är helt upp till änglarna vad de vill ge mig. Jag börjar misstänka att de börjat ge mig lite om tidigare liv då jag kan få detta till mig i sittningar - men även det är något jag har lite svårt att ta till mig själv vilket gör att det blir det jag går under en sittning... 

Undrar ni något är ni varmt välkomna med frågor så ska jag försöka besvara dem :)

Ljus och Kärlek till er alla <3 

17 Mar 2015