Mitt upplägg.

Allt börjar med att du  kontaktar mig på ett eller annat sätt - brukar vara lättast att maila mig på kdobelieve@gmail.com och bokar en tid för konsultation. 

När vi kommit överens om en tid som passar både dig och mig så får du mitt kontonummer och 2 olika sätt att kontakta mig på när tiden väl är inne. 

Du sätter in pengarna på mitt konto i god tid, i meddelande rutan skriver du antingen den bokade tiden eller ditt namn (förnamn räcker) - bara så jag får veta vem det är som betalt. 

Sen är det "bara" att vänta in datumet och klockslaget då vi ska pratas vid.

Jag har förstått att mina konsultatioer är på ett litet annorlunda sätt än många andras... 

Jag kontaktar din guide som delger mig den informationen du bör veta, den handlar ganska ofta om hur du haft det under din uppväxt, upplevelser och händelser och hur det har påverkat dig. 
Får ofta information om vad du bör jobba med för att "bli" hel och må bra, olika vägval du har framför dig och lite kort om hur vägvalen blir. 

Därefter ställer har du möjlighet att ställa frågor som du vill att jag ska gå in djupare på, det kan vara om jobb, kärlek, ekonomi eller informera om där finns något du ska tänka på, varna om, eller se fram emot. 

Slutligen brukar jag se om jag får någon andekontakt och om där är någon som vill lämna ett budskap - är där någon som har bråttom så kan de mycket väl dyka upp när som helst under konsultationen - då brukar jag ta dem när de kommer så man inte tappar dem. 

Därefter avslutar man samtalet... 

Det är helt okej att spela in samtalet om man har den möljligheten - samt att jag råder er att ha papper och penna till hands. När jag kontaktar er guide som kan den informationen vara enormt rörig - jag berättar efterhand som er guide ger mig informationen - tyvärr är det inte alltid i någon logisk ordning utan det kan hoppa ganska mycket. Ibland har det till och med hänt att jag fått information om tidigare liv - vilket jag tycker är lite skumt, jag har själv svårt att ta till mig den biten. Men jag kan bara förmedla det jag får till mig och i den ordningen jag får det - därför kan det bli mycket  och rörigt - men det får ni ha överseende med. 

Jag får den mesta informationen via bilder - därutav kan det låta som jag stakar mig och hakar upp mig ibland - men detta beror på att jag ska försöka hitta det ord som bilden beskriver så du förstår och tolkar budskapet rätt - det är inte alltid ord som jag använder, vilket kan göra det lite tufft. 
Jag har en tendens att missa att informera om människor som dyker upp i konsultationen är personer som finns i livet idag eller om de har gått över på andra sidan - så är ni osäkra så FRÅGA! 

Det är viktigt att ni frågar så fort ni inte förstår, det viktiga är inte att jag ska förstå - det viktiga är att Ni förstår. Det är inte helt ovanligt att jag får information som jag inte alls begriper - men att mottagaren vet precis vad det handlar om. 

Jag försöker alltid att förmedla informationen på ett sånt sätt att du inte kan fatta något beslut som påverkar ditt liv - för jag ger vägledning - inte hur du ska leva ditt liv. Informationen man får kan man ha med sig i bakhuvudet men man ska aldrig leva slaviskt efter det. Man lever här och nu - och det får man aldrig glömma. Men ibland kan det vara skönt att få lite vägledning som kan hjälpa en att förstå vissa saker om sig själv, som kan hjälpa en att gå rätt väg eller bara få bekräftat det man redan vet. 

Efter en konsultation blir jag jätte tacksam om ni lämnar ett avtryck i min gästbok och / eller ger mig lite feedback på konsultationen.  

Välkomna att boka tid för konsultation!

Ljus & Kärlek // Dobelieve / Katty <3

6 Feb 2013