Närvaro

Nu när julen närmar sig med stormsteg så kan man uppleva saknaden efter någon närstående mer kraftullt än någonsin. Det är en högtid då man ofta samlar nära och kära runt sig - vilket gör att saknaden kan bli större - eller iaf upplevas mer. 

Samtidigt är min tro att många som lämnat oss kvar i detta jordeliv har ett vakande öga över oss och är med oss varje steg vi tar - så därför finns de runt oss, inom oss och med oss även om vi inte ser eller känner dem. 

Är man känslig för andra energier så kan man uppleva deras närvaro - kanske ännu kraftfullare nu i juletid än annars. Vet inte varför - men jag får mycket fler frågor runt juletid om avlidna anhöriga än annars - så jag tror det är en tid då man tänker mer på familjen, vännerna och sitt umgänge. 

Jag känner mer aktiviteter här hemma än tidigare, har reflekterat över att några energier som jag hade i lägenheten verkar ha flyttat med mig hit - som tur är inga negativa energier. Här cirkulerar fler och många har blivit mer vågliga eller vad jag ska kalla det. De vågar visa sig tydligare - vet inte om det har med julen att göra eller om det har med att vi bott här längre att göra - så länge de hjälper mig med olika saker och ger mig en tillfredsställande känsla får de gärna vara här. 

Men kommentera gärna denna blogg med om ni känner av mer aktiviteter nu runt jul än annars? 

Om ni saknar de som vandrat vidare mer runt julen? Om ni upplever deras närhet nu ni är samlade fler och pratar om dem - eller om det är samma alltid?

Själv tror jag att man tänker mer på de som vandrat vidare vilket ger dem mer energi och på så sätt kan göra sig märkbara på något sätt - men det är bara en tro och känsla jag har. Så kommentera gärna och berätta hur du upplever andevärlden nu runt juletid!

Om jag inte tar mig tid att skriva fler bloggar innan jul så önskar jag alla en underbart GOD JUL med massa mys och bus med alla nära och kära - både de jordiska och andevärlden. 

Vill ni ha kontakt med dem så prata med dem - antingen via era tankar eller som vanligt - sen får ni en känsla som svar... lev och njut med den känslan - den värmer länge... och det är ett bevis på att ni är aldrig ensamna. 

LJUS & KÄRLEK till er alla från mig

 

18 Dec 2013