Varför Nyhetsbrev

Jag har skickat ut ibland att man kan gå in och prenumerera på mitt nyhetsbrev på olika sidor.

Men vad innebär det egentligen?
Varför ska man göra det?
Får man andra mail?
Är de långa - massa text - massa bilder?
Förbinder jag mig till något?

Det innebär att man får ett mail av mig - från min hemsida - en gång per månad, så ser det iaf ut nu. Jag tycker inte att man ska skicka ut sådana för ofta - risken blir att man tröttar ut sina prenumerantr. 

Skulle jag få önskemål och att skicka ut dem oftare så kommer jag absolut börja fundera på det!

Anledningarna kan vara att man inte vill missa någon av mina bloggar, vill kanske få lite information om min utbildning, eller något annat jag kan tycka eller ni kan tycka är intressant. Jag tar tacksamt emot önskemål om där är något ni vill jag ska skriva om.

Nä jag har inte prenumeranternas mailadress någon annanstans - mer än på min hemsida - det är något n.nu tillhandahåller. Så där kommer inga andra mail från mig! Men om ni väljer att skriva en kommentar och inte vill göra detta på hemsida kan ni bara besvara mailet så skickas det till mig. 

Nja - längden är svårt att besvara, det beror lite på vad jag väljer att ta upp. Men jag kommer att försöka att ha dem lätt överskådliga - lätt lästa. När det gäller bilder så "kan" man inte enligt n.nu ha så många bilder - risk att inte alla kan se dessa är stor - därför kommer jag NOG inte ha så många bilder - iaf inte i ett och samma brev. 

Nä man förbinder sig inte till något - man kan närsomhelst avbryta sin prenumeration - längst ned i nyhetsbrevet finns där en ruta - avbryta prenumerationen - bara att klicka det - så tar n.nu bort er mailadress. 

Lite kortfattad information om nyhetsbrev som jag fått frågor om via chatt och mail.... Hoppas detta rätar ut enn del frågetecken till utropstecken

Massa ljus och kärlek till er alla! // Dobelieve / Katty

 

22 Feb 2013