Nyhetsbreven?!?!

 Idag tänkte jag nämna lite om mina nyhetsbrev jag skickar ut... Så kanske där är fler som är eller blir intresserade. 

Jag börjar med att berätta då hur man kan välja att prenumerara på dem :) 
Det gör man genom att gå in på min hemsida www.dobelieve.se på flera olika flikar är där en vit ruta där det står svagt name@example.com och under står prenumerera - i den vita rutan skriver ni i er mailadress.

Jag lovar att jag inte mailar något annat till era mailadresser - mer än nyhetsbrevet som kommer max 1 ggr/mån. Om inte ni mailar mig något annat först dvs - då försöker jag svara på era mail :)

I mina nyhetsbrev kommer jag att komma med lite tips på vad som kan vara viktigt att göra för en själv för att må bra, lite tips på hur man renar hemmet, sig själv och lite upplevelser jag varit med om. 
Jag nämner även de bloggar jag skrivit den sista månaden och lite andra nyheter. 
Ibland när jag har tid och känner för vara lite extra snäll *s* så brukar jag ge bort en mailfråga :)

Jag skriver även lite kortfattat om förändringar som är på gång - både med mig och med min hemsida. 

Jag tar som vanligt gärna emot tips och råd om vad jag ska fylla dem med. Vill dock inte att de ska vara för långa - då börjar jag hellre skicka ut dem oftare så de inte blir dryga att läsa. 

Jag känner mig själv - får jag ett nyhetsbrev som är för långt - då man tyvärr inte kan klistra in bilder - så läser jag inte dem alltid :(

Men är ni intresserade av detta är ni välkomna in på min sida och fylla i er mailadress i en av de vita rutorna som är över texten prenumerera :)

Hoppas på några fler prenumeranter - alltid kul att få lite respons :)

Ljus och Kärlek till er alla <3 

14 Apr 2015