Ring inte mitt före detta nummer

Då är vi inne på år 2022... inte klokt hur fort tiden går... och vi med den. 
Jag har massa målsättningar för detta år - får se hur många som uppfylls... MEN nummer ett är att fixa ett nytt telefonnummer till Våga Må Bra - då det jag hade är ur funktion... MEN det kommer - har bara inte haft möjlighet än, jag har försökt lösa så att jag kunde få tillbaka det gamla i första hand - men tjii fick jag, det är stängt för mig. 
Men tyvärr så blev där lite strul i samband med min operation som gjorde att numret stängdes och sen lämnades ut till någon annan. Stackars denne person... folk som ringer och vill ha vägledning hahahaha... men men... sånt är livet... Där skapas kanske några spännande, intressanta och givande möten. Har vi tur så uppstår där KÄRLEK

Så ring inte numret som står på visitkortet!!! 

Jag ska fixa så jag får hjälp att byta bilden med mitt visitkort så numret blir borttaget - jag är inte så grym på datorer - men det kommer. Tid är dock en stor bristvara hos mig - så ha tålamod! 

Det går dock fortfarande att boka tider till mig - jag tar det på ett annat nummer, eller så har jag lyckats att fixa ett nytt nummer. Jag stressar så mycket jag orkar med på mitt sätt. MEN något jag lärt mig under årens lopp är att min hälsa måste gå först - därefter alla mina andra projekt. Jag har super många projekt som jag vill starta upp, men tyvärr vet jag redan nu att vissa är och förblir drömmar. Men hoppet är det sista som överger en sägs det ju. 

Jag önskar iaf alla ett underbart 2022! Försök att inte ha för stora krav på er själv, acceptera att ni inte är robotar och att ni inte har all ork eller tid i världen. Var rädda om er och varandra och gör inget jag inte hade gjort ;) 

Ljus och Kärlek till er alla

 

17 Jan 2022