Operationen

Nu får jag snart ta av tejpen efter min operation - bara en månad till - sen har jag haft den där i 6 mån... Det är inte klokt hur fort tiden går... ett halvår sen jag blev opererad, eller nästan ett halvår sen... ett halvår sen jag var död en liten stund, ett halvår sen jag träffade min pappa och min farmor för en kort minut. Önskar jag hade haft ett längre samtal med dem, önskar de kunde prata mer med mig eller att de kunde komma och hälsa på även utanför narkosen. 

Men de valde att bara komma för att lugna mig och informera att de "bara" stängde ner mig för en kort stund för att jag inte skulle bryta trenden. 

Jag tillhör den kategori som alltid drabbas av de ovanligaste biverkningar, ovanligast komplicationerna och därefter får allt skit kroniskt. Så även under dennna operation. Det är 1 på miljonen som drabbas av blödningar efter de tagit bort sköldkörteln - naturligtvis drabbades jag av detta. Men tro då inte jag drabbades av en "vanlig" blödning - nä, jag skulle strula till det ordentligt och dö en liten stund... Så när jag låg där nedsövd så kom pappa och farmor och sa att de skulle bara se till att jag inte bröt trenden - utan att allt skulle gå bra. Vilket det gjorde med, jag sitter ju här och skriver igen... 

Tyvärr så har min hälsa varit under all kritik under en lång tid, därför har jag inte haft kraft och ork att hålla på med min hemsida - men jag tänkte jag skulle försöka ta tag i denna igen. Jag har för avsikt att starta upp allt inom detta område igen - sakta men säkert. Vilket då med kommer innebära en del prisjusteringar. 

Men exakt när allt sker vet jag inte än - jag tar en dag åt gången då allt inte är helt 100 än. Jag har börjat besvara mailfrågor och har börjat boka in sittningar så smått - men inte så ofta än. Jag är fortfarande mer trött än annars, även om jag visste att det kunde ta tid efter op innan jag märkte någon skillnad - så trodde jag nog att det skulle gå fortare än det gör. Men jag är otålig - önskar att jag hade mått bättre och haft mer ork - men det kommer säkert.. känns bara så långt dit. 

Nu ser jag normal ut igen - men någon vecka efter operationen så var jag inte allt för grann... Precis efter op så frågade min son mig om jag fixade lite botox i läpparna med... bilden nedan är ca 1 vecka efter op, man ser lite av svullnaden på munnen samt vilka fina blåmärken jag fick... det svarta under hakan var kvar i någon månad innan allt var borta - men nu är allt borta och jag ser lika tokig ut som innan. 

                                                

27 Sep 2021