Öppna upp

Att öppna upp för andevärlden är inte alltid så lätt, det är inte alltid något man själv bestämmer. Inte enligt min tro iaf... 

Alla är öppna  på olika sätt tror jag, vissa har lätt för att läsa andra människor, vissa kan förstå budskapen i drömmarna, andra kan sia om andras framtid, några kan berätta om andra personers förflutna. Men detta är kanske inte något man själv utforskat så man vet om man kan eller inte. Det är kanske inte alltid så lätt att gå fram till någon och berätta om dennes förflutna, eller framtid ännu mindre hur personen är och inte är *s* Man kanske vågar/kan göra det till personer man känner väl - men sällan el aldrig till okända människor - detta gör att man tvivlar på sig själv och tror att det är för att man känner personen ifråga... 
Det är iaf uppfattningen jag fått av personer i min omgivning, personer jag pratat med som jag tror håller på att öppna upp upplevet det. 

Med att öppna upp menar jag att man blir medveten om sin förmåga och kanske vill utforska den mer eller förstå andra bitar inom detta. 

Att ha ett öppet sinne för det abstrakta är nog en förutsättning, men absolut inte ett måste. Det finns ju personer som hävdar att sånt inte finns och hittar förklaringar på allt - men ändå backar då de hör / ser / känner närvaro från andra sidan - kanske ser saker förflytta sig, hör någon gå i trappor eller känner att där någon som tar på dem. Situationer som är el blir så starka att de inte kan bortförklara dem som på något vis överbevisas. 

Själv är jag av den uppfattningen att varje person måste få ha sin tro - kommer aldrig att försöka överbevisa någon att spöke / andar finns - men kommer aldrig att kunna bli överbevisad om att det inte finns heller. Har upplevt för mycket för att tro att allt är ingbillning eller att där finns andra förklaringar. 

Att man inte själv bestämmer alltid om man ska eller inte ska eller om man vill eller inte vill är lite sanning med modifikation *s* För om där finns ett intresse och man pratar mycket och tänker mycket på dessa saker så tror jag att andevärlden försöker "ge" en mer info så ens intresse ökar. Tyvärr kan det bli för mycket ibland så man får svårt att tolka och förstå det. Vilket gör att man kanske mår dåligt. 

Där finns ju personer som kan känna hur andra mår - det är inte så kul om man inte kan stoppa känslan eller förstå vart känslan kommer ifrån, kan vara enormt frustrerande att ha ont utan att ändå ha ont. Jag tror det är andevärlden som försöker stressa en att öppna upp, förstå vart det kommer ifrån och lära en att hantera det. Samtidigt som jag inte tror att det är ngt man kan lära sig utan att det är något som måste komma inifrån en själv. Vilket i min värld blir en krock.... som kan vara jätte dryg att hantera. 
Det enda man kan vara säker på är att om man lär sig lyssna på sitt inre så får man information om hur man ska hantera dert och varför man får informationen - det är kanske för att kunna vara ett stöd, kanske för hjälpa eller bara för veta så man på något sätt blir / är förberedd.... 

Allt handlar om att man måste våga berätta för någon så man får bekräftat om man tolkat budskapen rätt - våga känna efter och våga tro på sig själv och sina känslor. Är kanske lättare skrivit än gjort - men alltid en början. 

Att prata med någon som är öppen kan också underlätta - att få bekräftat att där finns miljoner men känslor, tolkningar och budskap man ska uppfatta och att man inte är ensam. För det är många gånger super konstiga upplevelser man kan ha, tex att ha känslan att man är iaktagen, att uppleva att man blir förföljd att känna andras känslor, det är inget ovanligt men kan vara super jobbigt. Att man får info om personer man inte känner -  det är oftast inget man kan få bekräftat om det stämmer el ej... så varför får man det då??? Tyvärr har jag inget svar på det - vet bara att det är jätte vanligt. 

Det är lite saker som man kan uppleva när man börjar öppna upp - oavsett om det är man själv el andevärlden som vill att man ska öppna upp.

Jag önskar alla som vill och håller på att öppna upp ett stort Lycka Till och fråga gärna om ni undrar något 

LJUS O KÄRLEK till er alla

6 Jan 2014