Presentation

                                         

För att få ett av alla mina ansikte.

Jag ser mig själv som en häxa - dock utan vårta på näsan... eller kanske en bitch - med dess rätta betydelse Be In Total Control of Herself.

Jag är en kvinna som föddes 1970 - vilket gör att jag har några år på nacken. Jag har precis flyttat ut på landet ganska mitt i Skåne. Under större delen av min uppväxt bodde jag i en mindre kommun mellan Malmö och Lund - lilla Staffanstorp. Mina första tre levnadsår bodde jag, mina föräldrar och mina brödrar i Malmö - därefter flyttade vi till Staffanstorp.

Men vid 20-års ålder valde jag att utforska Malmö lite - ni vet kanske hur det kan bli i en liten kommun där alla känner alla... tyvärr ganska drygt och tråkigt om man inte är som alla andra :) Där bodde jag dock bara i 3,5 år - sen fick jag nog av storstadsstressen så jag flyttade tillbaka till Staffanstorp. Bara något år senare kom mina underbara barn. Eftersom mina föräldrar bor i Staffanstorp så var det en självklarhet att bo där. Jag hade ju problem med värk och leder redan då... så de var en gigantisk hjälp för mig under småbarnstiden. 

Jag gifte mig 1993 och skilde mig igen 2003 - därefter levde jag själv med barnen, så när som hjälpen jag fick av föräldrar och vänner. Vilket jag är enormt tacksam för. Mina barn är ju inte små längre, sonen född 1994 har flyttat till egen lägenhet och tösen som är född 1997 (bor som tur är fortfarande hemma) är mina stora stoltheter. När jag ser dem så vet jag att jag gjort ett kanon jobb - de är självständiga, starka personer med hjärtat på rätta stället. 

Idag står jag med båda fötterna på jorden, vågar vara den jag är och tror på mig själv. Jag är lycklig och trygg för första gången i mitt liv, trots min hälsa inte är på topp. Men det som inte dödar härdar säger man ju. Det är nog det jag kan säga om mitt liv. Jag har haft många fler dalar än toppar och råkat ut för både det ena och andra - kommer förhoppningsvis att orka skriva om mitt liv via bloggen här på sidan - har lagt ut del 1 - men del 2 o kommande är mycket tuffare att offenlighetsgöra vilket gör det är lite svårare - men förhoppningsvis så kommer det fram. 

Skam den som ger sig *ler* Men det är alla saker i mitt förflutna - både de positiva och negativa - som gjort mig till den jag är idag. Idag är jag stolt över mig själv och vad jag kan, gör och hur jag är! 

Jag har haft gåvan el förbannelsen om mediala ting så länge jag kan minnas - men har inte använt mig utav den så mycket som liten. Men något år innan jag skilde mig så började jag använda mig utav den och utforska den mer aktivt. Har provat på många olika saker inom området där vissa saker känts bättre än andra. 

Jag har valt att inte certifiera eller diplomera mig för jag tror inte riktigt på detta. För mig är det ganska enkelt och det är att antingen har man gåvan eller inte - där finns inga bevis förrän efteråt oavsett om man har certifikat eller inte. Jag vet att många har en annan syn på detta med diplom, certifikat mm... det gäller även inom healing, vilket där är ännu större protester mot min syn, men jag står för vad jag tror på så även inom detta.

Jag försöker vara så tydlig jag bara kan när jag vägleder / spår, bara ge den informationen jag får oavsett om jag förstår den eller inte - vilket inte är så lätt alltid. Det viktiga är att personen jag vägleder / spår förstår - inte jag - jag är bara ett redskap.
Går man in och diskuterar för mycket och kommer med olika typer av lösningar så kan man lätt tappa själv budskapet - därför bör man inte diskutera sittningen och komma med olika alternativa lösningar / förslag.  

Är ni intresserade av vägledning el bli spådda så gå in och läs mer på:
tjänster              Tjänster            
priser                 Priser            

Jag har sekretess - allt som vi pratar om stannar mellan dig och mig, vill du berätta är det upp till dig. Berättar inte heller om vi träffats/pratats vid, även det är något mellan oss. 

Jag kommer via min blogg här på sidan försöka förkla hur jag jobbar och mina erfarenheter. Det är helt okej att ställa frågor till mig - kan jag så besvarar jag dem - annars får ni söka svaret någon annanstans.

Facebook

Vill ni prenumerera på mitt oregelbunda nyhetstbrev - fyll i er mailadress i rutan nedan - skickas ut mycket oregelbundet

Vill du komma i kontakt med mig snabbt och lätt - fyll i kontaktformuläret nedan :) 
(vill ni ha svar så glöm inte att fylla i er mailadress)


(Lämna tom)

 Powered by Disqus

Kontaktkort med egen design av Vistaprint