Rening

För ett tag sen började jag känna av massa energier här hemma jag inte känt av tidigare - min dotter mådde alltid kasst och en irritation befann sig över oss alla hela tiden. Massa tjabb, missförstånd och minibråk uppstod hela tiden... 

På midsommar råkade vi ut för ännu en negativ situation som gjorde saken ännu värre här hemma.. det medförde sig orkeslöshet, förkylningar, astma, aggressioner och om möjligt ännu mer irritationer och missförstånd. 

Jag har renat min lägenhet många gånger men då endast med salvia rökelse - det har räckt sen jag hade hjälp av ett medium med utrensning av min lägenhet... men icke nu.... nu var det en aning kraftigare. Så jag körde iväg och fixade vit salvia på bunt, samt ett saltljus. 
Fixade även vanligt salt och färsk salvia.... varför läser ni längre ner *ler* ;)

På eftermiddagen / kvällen satte jag igång med rening av lägenhet och personer som befann sig här hemma. 

Först mina barns rum, gick in med salvian, satte fyr på den och öppnade fönstret så allt negativt hade någonstans att ta vägen - därefter bad jag om det absolut högsta gudomliga beskydd och hjälp av alla högre makter så som Gud, hans lärjungar och alla ärkeänglar och deras följe. 
Jag bad om rensning av rummet, sakerna och personen som bor i rummet (trots de inte var där) Jag tackade innan, jag tackade under tiden och jag tackade efteråt för all hjälp. Jag förklarade och beskrev problematiken som uppstått och vi kände av här hemma, jag informerade om vad vi önskade och vad våra önskningar om hur saker och ting borde vara här hemma... Därefter lät jag salvian brinna ut tills den själv slocknade - och bad ytterligare en gång om beskydd och tackade för all hjälp. 
Därefter stängde jag dörren till respektive rum, tände saltljuset jag inhandlat och bad barnen bada i färsk, smulad salvia och salt i ca 15-20 min. Därefter bara duscha av sig salvian - men inte tvätta sig - detta fick de göra dagen efter... 

Efter ha gjort det i alla rum här hemma och alla utom katten fick badat så har vi fått en underbar känsla inom oss - energierna är super positiva, rena och sköna - irritationerna är som bortblåsta, missförstånden dyker visst upp - men varar inte så länge för vi ger varandra tid att förklara så den andra förstår. Visst förkylningar och astman finns kvar - finns risk för de inte försvinner - men det känns ändå inte som något vi inte kan övervinna. 

Så om ni känner att ni har negtiva energier hemma - köp hem vit salvia - saltljus och sätt igång att rena - det hjälper. 
Känner man bara lite obehag så prova med salvia rökelse... men tro mig - det gör underverk att få ut yttre negativa energier från ditt hem. 

Hemmet ska ju vara en fri zon, där man känner att man kan vistas utan att problemen blir värre utan överkomliga, man ska hitta lösningar och kunna slappna av och trivas utan negativa påhälsningar. 

Jag önskar alla en underbar fortsättning på helgen Massa ljus och Kärlek till er alla

29 Jun 2013