Rörigt...

 Det var tyvärr ett tag sen jag skrev. Men det har varit lite rörigt i mitt liv, samt en del nervösitet som infinner sig då jag står i ett vägskäl just nu. 

Sitter nu och väntar på att tiden ska gå för ett möte med AF och FK - därefter vet jag lite mer om mitt liv. Detta påverkar till viss del min medialitet - eller iaf tron på det jag får till mig om mig själv. 

Sen har jag även haft lite problem med tunga energier här hemma. Var ju lite osmart att ta hit min gamla brudklänning och mitt ex:s smoking - därefter fick vi in enormt tunga energier - som gjorde att alla vr irriterade och tjuriga här hemma. 

Men nu har jag sålt den tillsammans med massa andra loppisprylar - vilket inneburit lite lättare här hemma. Väntar på 10 kg salt så jag kan rena huset samt strö salt runt hela huset och slippa ovälkomna gäster :) Därefter blir allt lugnt o behagligt igen hoppas jag. 

Har fått in lite fler bokningar på sittningar - vilket är jätte kul. Många har hittat mig på google el ngn annan sökmotor, vilket känns helt underbart. Som läget är nu så har jag en del planer för mitt liv både med det andliga och övriga bitar - men samtidigt måste mitt pussel gå ihop för att det ska bli som jag vill - samt min hälsa ska hänga med. Så just nu står allt på vänt känns det som. 

Jag hoppas även att jag ska komma igång med mina nyhetsbrev och mitt bloggande igen - både här och min "privata" blogg - som har haft ett långt uppehåll i sommar. Mitt upplägg skulle vara en blogg här inne varje vecka - ett nyhetsbrev varje månad och en privat blogg var / varannan dag :) Men vi får väl se vad som händer. Ska ju gärna få in jobb, fritidsaktiviteter och nöje i mitt liv med *s*

Nu ska jag iväg så håll tummarna för mig

Ljus och Kärlek till er alla <3

27 Aug 2014