Samla energi

Hur man samlar energi är olika för olika männiksor. Denna årstid är dock lättare för många, då många får energi av naturen. 

Solen och måne ger energi året runt, men jag tycker solen ger mer energi denna årstid, men det är kanske för att det kombineras med allt som händer i naturen. 

Att se alla knoppar explodera, gräsmattorna blir gröna, rapsen börja växa och hela naturen ändrar färg ger mig enormt mycket energi. Alla färggranna blommor både på ställen man vill och inte vill ha dem. 

Meditation är ett bra sätt att samla energi, att meditera i naturen brukar ge ännu mer energi, framför allt när det är ett härligt väder ute. 

Ett annat sätt är att leva på ett sätt man själv mår bra utav. Lära sig lyssna på sitt inre, våga tro på det man känner, tycker och tänker - oavsett vad andra människor tycker. 
Finns tyvärr många som är och blir avensjuka på andra människor, många gånger för att de själv inte vågar gå sin egen väg. 

Att ta lite avstånd från sånt som får en att må dåligt är ett underbart bra sätt att få behålla den energin man lyckas samla på sig. Det kan innebära att man får byta jobb, lära känna nya människor, kanske flytta eller slänga massa saker hemma. 

Man får inte glömma att saker samlar med energier, så är du känslig för energier så kanske känner du av andra energier när du inskaffat något - framför allt om det är något antikt. Där kan finnas enorma historier i sånna föremål. Ett sätt att minimera dem är att rena föremålet, ett annat är att göra sig av med det... Men det är kanske inte något man vill om man precis införskaffat det. 

Jag renar både saker, oss och vårt hem regelbundet, jag vill inte att våra saker ska fyllas av smår irritationer, energier som inte är våra samt bara för att få in positiva energier. Allt i ens hem kan samla energier och matas de då mycket med negativa energier, kan vara från andra, från bråk, från missskötta växter eller inhandlade saker - detta i sin tur skapar en del av energin man har i ett hem - är där då massa negativa energier så kan man må dåligt, känna sig negativ, irriterad och andra mindre bra saker.. därför renar jag ofta. 

När vi renat så känner man att här är mycket er positiv energi hemma vilket gör att det är lättare att meditera, samla och behålla postiv energi. 

Så försök ladda upp er själv så mycket och ofta ni bara kan - jag tror ni mår bättre då, ser alla hinder som lätta hopp, alla problem går att lösa, tar bara mer eller mindra tid... 

Ljus och Kärlek till er alla

23 Apr 2019