Sittningar / Spådomar / Vägledningar

Tänkte skriva lite kort om mina olika sittningar / vägledningar eller spådomar som några kallar det. 

Jag kanaliserar vilket innebär att jag inte har något redskap - jag jobbar med direket kontakt med min guide som sen i sin tur kommunicerar med er guide. Jag får endast till mig det de anser att du ska veta - vilket inte alltid är det du vill veta...
Jag får mycket till mig i bilder eller andra kombinationer - som jag sen ska översätta så ni förstår budskapet. Det brukar fungera - men ibland uppstår där svårigheter i att förstå det direkt, utan förståelsen kommer i efterhand. 
Det gör med att det oftast är lättare att ha en sittning via möte el telefon - då ni kan ställa följdfrågor direkt. Via mail är det inte säkert att den möjigheten uppstår - utan risken för missförstånd ökar. 

                                                                      

Jag har full förståelse för att man kanske inte alltid får den informationen man vill ha - men jag kan inte styra informationen jag får till mig. Jag kan dessvärre missförstå den - därför kan jag staka mig ganska mycket under samtalet för att jag får information under tiden jag talar, samt att om jag säger något jag misstolkat så försöker de korrgiera mig under tiden - vilket gör att det ibland blir ett hackigt samtal. Jag har oftast en av mina katter med mig under tiden jag vägleder som också brukar visa mig när jag är på fel spår. 
Det är inte alltid så lätt att tolka rätt - men jag brukar bli korrigerad under tiden - vilket brukar bli bra. 

Då jag inte använder något redskap brurkar det kännas bäst att ha sittning via telefon - då det kan kännas skumt att jag bara stirrar in i väggen och pratar... men känner man att man inte bryr sig om det så finns alternativet att ha en sittning face-to-face här hemma. (brukar dock vara svårare att få tid till det då jag ska ta hänsyn till familjen.)

När det gäller frågor som involverar andra människor än er själv så kan jag ibland känna att det är etiskt fel att informerar er om sånt som inte påverkar ert liv. Jag vill inte användas som ett redskap för att man ska få information om någon annan människa som inte påverkar ert liv bara för ni är nyfikna. 

Jag går inte heller gärna in och informerar vem er stora kärlek är/blir - då jag anser att det är något ni måste känna inom er själv. När och om ni möter en människa så finns där en anledning till det - ni ska lära er något som ni senare har glädje utav - därför är det inte alltid säkert att det är den rätta/rätte - men det är någon ni ska möta för att det ska fungera med den rätta/rätte. Det är sällan eller aldrig jag svarar om och vem det är rätt person - det är något som måste kännas rätt för båda som är involverade - och det när något som ska ské i rätt tid - annars börjar man bara om vid ett senare tillfälle. Jag informerar endast det OM jag får information av guiderna att jag ska göra det - inte annars. 

Då jag jobbar med energier så är det inte alltid säkert att jag får in rätt energi - så framför allt om ni skickar mail är det bra om ni bifogar bilder - annars kan jag få in en annan energi än den ni syftar på. Då ni inte vet exakt när jag gör sittningen så vet ni inte heller om ni tänker på rätt person - tänker ni på någon annan då så kan det mycket väl vara den personen jag får in. 

En annan fråga jag ofta får är hur mycket behöver jag veta om er innan - svaret är INGET, med då lite undantag om sittningen är via telefon, möte el mail. Är den via mail och andra människor är involverade är bilder en fördel för att vara säker på att jag får in rätt energi. Annars behöver jag inte veta något - är många gånger svårare desto mer jag vet.

Jag försöker att förmedla informationen så att du inte kan fatta något beslut på det - vilket innebär att jag kan nämna olika vägar för varje beslut - där vägvalet sen ligger hos dig - detta för att jag inte vill styra någon annan människa. Jag tror stenhårt på att alla människor har rätt till sin väg och även om den inte alltid går så som man önskar så är det för att man ska lära sig saker man behöver antingen senare i detta jordiska liv eller i ett senare liv... så jag tror inte att man ska förhindra saker - därutav förmedlar jag inte alltid saker som kan undvikas - men återigen OM inte guiderna ber mig göra det. Jag är bara ett redskap - jag kan bara förmedla det de vill jag ska säga.

Jag har även bett att inte få så mycket information om utseende mer än när det gäller andekontakt - då jag anser att det inte är så viktigt - kan dock få det när det gäller människor från ens förflutna. Tid finns inte på andra sidan vilket gör att det är svårt förutse - men ibland får man ändå indikationer - men det är alltid något man ska ta med en nypa salt. 
Jag vill med punktera att jag inte är någon läkare eller vetrinär vilket gör att jag kan inte besvara frågor om hälsa. En generell fråga kan jag ibland besvara - men man får ALDRIG lyssna för kraftfullt på den eller agera efter den. Känner ni att där är något fel i er kropp så ska ni ALLTID gå till en läkare och få en undersökning. Känner ni att något är fel med ert djur - gå då till en vetrinär och dubbelkolla.

När det handlar om information som kan ge pengavist - så är det med information jag inte får. Jag får inte information som kan gynna någon på ett sånt sätt - då pengar inte är något som är viktigt på andra sidan. De har ingen förståelse för att det är så viktigt för många i det jordiska livet, så det är inte lönt att fråga om den kommande lottoraden el liknande - få då hade jag använt den själv ;) 

Jag förstår att man ibland känner att man behöver hjälp för hitta vägar i sitt liv, att man är nyfiken på vad komma skall - men oavsett vilket medium ni går till så är det ert liv. Med det menar jag att ni ska alltid göra det som ni känner är rätt för er. Ni ska alltid lyssna och tro på ert eget inre och följa det - även om det ibland verkar helt omöjligt när man ser hur det jordiska ser ut runt om... Men följ alltid ert egna och inte vad ett medium har sagt - alla medium har fel ibland. 

Hoppas vissa bitar klarnade lite... 

Ljus och Kärlek till er alla 

 

 

 

24 Mar 2016