2 år sen

Det är nu 2 år sen och 2 dagar sen du tog ditt sista andetag här på jorden. Saknaden är lika stor fortfarande. Jag saknar dig så enormt mycket... Du finns dagligen i mina tankar. Visst jag har lärt mig leva med sorgen - men att tiden läker alla sår, det skriver jag inte under på...  Det gäller nog bara fysiska sår... inte psykiska... de får man snällt lära sig leva med. 

                                                 /pappa-2.jpg 

Du var min stöttepelare genom hela mitt liv, du fanns alltid där, du såg det andra inte såg hos mig och du ifrågasatte alltid mig så jag verkligen var säker på mina beslut. 
Visst - dina ifrågasättningar drev mig till vansinne, det gjorde ofta att jag uppfattade det som du inte trodde på mig... Men idag så vet jag varför, idag så förstår jag vilka tankar du gav mig och hur det fick mig att vidga vyerna om mina beslut så jag kunde se saker och ting ifrån alla synvinklar... 

Vem ska göra det för mig idag??? 

                                               

Jag önskar att vi hade haft mer kontakt än vi har. Jag hade önskat att du kom och "pratade" med mig oftare - att du hjälpt mig med mina beslut mer än du gör. 
Du visste om att orkidén är en av mina älsklingsblommor - så jag vet att du smyger omkring här hemma nu, då jag aldrig fått en orkidé att blomma om... men nu 2 år efter din bortgång så blommar min orkidé om... så jag har fått mitt bevis på att du är här. Jag önskar bara att du vill kommunicera med mig, att du vill hjälpa mig med mina beslut, att du vill guida mig till fatta rätt samt hjälpa mig med att orka allt jag bör göra. 

Jag vet du har det bra nu, jag vet du är med dina föräldrar och syskon och alla andra som valt den sidan istället för livet här på jorden... men jag önskar ändå att du valt att stanna hos mig lite längre än du gjord. 
Jag sa när jag var 3 år gammal att du aldrig skulle få fylla 77 år, att du skulla lämna jordelivet mellan din 76:de och 77:de födelsedag.... tänk när jag sa det första ggr så visste jag inte vad det innebar, jag förstod inte att jag hade rätt.. det var bara något jag visste inom mig...  
Idag vet jag vad det innebär att få sån information, idag vet jag att jag hade rätt...  men jag önskar av hela mitt hjärta att jag hade haft fel... 

Till vi ses igen pappa... glöm aldrig min kärlek till dig <3 <3 <3 

Ljus och Kärlek till dig <3 

 

4 May 2018