Tack

Något jag tyvärr ofta glömmer är att tacka andevärlden för de försker visa mig rätt riktning i livet. Jag tackar dem alltid efter en meditation eller om jag valt att kontakta dem - men jag missar tyvärr ganska ofta att tacka dem i det vardagliga livet. Vilket jag vill göra offentligt här och nu :) 

Jag vet att det inte är alla som uppskattar att de är runt om en alltid. Många tycker det är obehagligt att känna närvaro de inte ser. Jag tillhör dock kategorin som uppskattar att känna att jag aldirg är ensam. Visst kan de vara jobbiga när de vill något och man inte förstår. Det är långt ifrån alla ifrån andra sidan som vet hur och när man kan komminicera med oss i jordelivet - vilket gör att de kan vara ganska intensiva. När de försökt länge nog kan de bli frustrerade med vilket lätt kan smitta av sig till oss i jordelivet. Man känner en irritation som man ändå känner inte är ens egen. Då är det inte helt ovanligt att det är någon från andevärlden som vill försöka nå en som anser sig försökt länge nog...  Det är iaf min tro. 

Vill punktera än en gång att det jag skriver här i mina bloggar eller någonannanstans är min tro - det behöver inte betyda att det är rätt eller fel - alla har rätt att tro det som de själv vill tro. 

Jag vill dock be alla som känner närvaro runt er som ni uppskattar att inte glömma att tacka dem för att de är där och beskyddar er - för det är ofta det som de gör. De försöker visa er att ni inte är så ensamna som ni kan känna er ibland. För vi människor har en tendens att inte vara riktigt ärliga mot oss själv och andra vilket kan ge känslan av att man är helt ensam trots hela rummet är fullt av människor. Man känner / upplever att ingen förstår en eller att man har svårt för att göra sig förstådd... Då försöker många gånger dem från andevärlden ge sitt stöd... så glöm inte tacka dem - då kommer de kanske oftare. 

När jag ändå är inne i detta med att tacka så vill jag tacka dem som prenumererar på mitt nyhetsbrev. Synd att där inte var någon som var intresserad av distanshealing. Men då vet jag det till nästa gång - ska försöka att inte ge bort det fler gånger. För jag vill ju gärna ge julklappar el påskägg som uppskattas :) Vilket uppenbarligen inte distanshealing gjorde cry

Vill även tacka dem som tar sig tid att läsa det jag skriver - men ni får gärna ge mig en kommentar el ett gilla så jag vet att någon läser laughing.

Kom gärna med idéer om vad jag ska/kan blogga om - vad jag ska/kan skriva om i mina nyhetsbrev som jag ska försöka skicka ut en ggr/månad. 

Nä nu ska jag försöka få lite gjort här hemma - blir dock en lugn dag då jag har sjukligt ont i min kropp - men det är så mitt liv är. Jag ska även besvara alla mina mail. Jag ber om ursäkt om svaren dröjer där - men jag har svårt för meditera när jag har för ont, detta för att jag ofta får ta tabletter - o då blir jag osäker på det jag får till mig, om det är sant eller om det är till rätt person. Bättre att era svar dröjer någon dag extra än att ni får svar som kanske skulle till någon annan... 

Tack till alla som finns i mitt liv och förgyller min tillvaro <3

Ljus o Kärlek till er alla <3 

PS. Vill ni ha framtida nyhetsbrev så finns där rutor på flera av flikarna på min hemsida där det står prenumerera - skriv endast er mailadress i dessa så blir ni registrerade. Ni kan närsom helst avsluta det genom en länk som finns med i alla nyhetsbrev DS.

 

 

 

15 Jan 2017