Tolkningssak

Detta hur man ska tolka en spådom är svårt. Jag har fått många frågor sista tiden om vem som har rätt och vem som har fel - hur ska man tolka saker och ting. Hur kan det vara att flera medium kan ge samma svar utan att det inträffar - hur lång tid efter kan saker och ting inträffa - varför har vissa totalt fel och andra rätt inom vissa bitar men inte inom allt... 

Svaren på dessa frågor är inte något självklart - där kan finnas flera aspekter som gör att man kan ha rätt inom vissa bitar men inte inom andra, att man medvetet eller omedvetet styr så det blir rätt el fel, att mediumet inte kan sin sak eller får in felaktiga energier. 

Det är inget ovanligt att man blir spådd av flera olika medium/spådamer/sierskor eller vad man nu väljer att kalla dem/oss för. Sen väljer man ut både medvetet och omedvetet det man vill tro på, vilket kan bli lite fel enligt mig..  eftersom viljans kraft är gigantisk. Universum tar inte alltid upp ett inte - vilket gör att om du tänker "jag vill inte" så tar universum upp det som "jag vill" - så detta gör att viljans kraft kan bli fel om man inte tänker på rätt sätt... 

När jag vägleder så tittar jag ofta på resultaten men kan ge hint om hur vägen dit kan bli - där finns ofta flera olika vägar att nå ett och samma resultat. Min åskikt är att det ska vara vägleding vilket gör att man ska förmedla budksapen så neutralt som möjligt och på ett sätt som gör att personen inte kan göra sina val utifrån spådomen. 

Jag hör ofta att spådomar blir en stressfaktor pga de inte kan ta till sig det som sägs - men man får aldrig glömma att varje människa har ett eget val och alla medium kan ha fel, tolkat fel eller förmedlat det på ett sätt som misstolkas utav den som spås. 

Detta med att förmedla informationen man får till sig eller läser i korten på rätt sätt är jätte svårt. Det är kanske inte svårt att förmedla budskapen i sig - det är svårt att göra det så att man försäkrar sig om att mottagaren förstått det på rätt sätt. Där finns tyvärr inte tid att försäkra sig om att mottagaren verkligen förstår det man säger, dels för pga den jordiska tiden men även för att ibland får man så jätte mycket information att man inte hinner med mer än precis förmedla allt -  därefter får man hoppas på att mottagaren förstår. Ord kan ha olika betydelser för olika människor vilket gör att det kan lätt bli fel. 

Det gör att där kan bli många olika synsätt på en och samma tolking. Sen får man inte glömma att alla medium kan ha fel - fått in en felaktig energi - eller tolkar något helt fel.

Det kan även handla om när man tittar i tiden, tar man frågan om barn så kan vissa medium få in en gravidiet som de tar för givet slutar med ett barn i familjen utan att känna in mer, men andra medium känner kanske en graviditet men känner även att det inte slutar med barn av någon anledning... skulle resultatet bli en avbruten graviditet så har alla medium rätt - men de tolkat det olika och kanske valt att inte berätta allt eftersom rent etiskt så bör man inte berätta allt som har med sjukdomar, död och andra tråkigheter att göra. 

Tittar man på detta med att man ska träffa en ny partner, så kan det innebära att personen som redan finns i ens liv gör kraftiga förändringar - det är inget ovanligt att man som medium kan tolka att det är en ny partner. För på ett sätt så blir det ju det.. kraftiga förändrigar i relationen blir det iaf och det är kanske det ett annat medium väljer att uttrycka sig på. 

Nä som jag skrivit tidigare i någon blogg - ta detta med spådomar på rätt sätt. Låt inte det påverkar era  liv på ett negativt sätt. Se det som vägledningar, tro inte att allt kommer att stämma in eller att allt sker inom de närmsta åren. 

När min mamma blev spådd som ung så tog det 10-15 år innan allt stämde in.. så hon misstrodde mediumet hela tiden... men det är kanske så att hon omedvetet styrt detta så att det drog ut på tiden.. vem vet?!?!?!

Nä nu har jag svammlat klart - önskar alla en underbar helg med massa mys och bus! Ljus och Kärlek till er

26 Apr 2013