Tråkigt men sant...

Detta med att jag skulle försöka skriva oftare skrattar mig rakt i ansiktet, har ju blivit totalt tvärt om. Jag tycker själv det är tråkigt - men tyvärr sant. Men till mitt försvar så är det långt ifrån mitt fel... det är den där omtalade fibrons fel. 

Visst är det skönt att kunna skylla ifrån sig :) Men tyvärr så har min värk blivit mycket värre de sista månaderna - framför allt i armar och händer - vilket gör att det är svårt att skriva. Men nu gör jag iaf ett försök och ska försöka göra ett försök varje månad. Men jag har lärt mig av mina misstag att inte lova något - men jag skrev försöka. 

Aktiviteterna här hemma har iaf inte lugnat sig - de håller på för fulla muggar :) 

Det känns inte som negativa energier, men ibland så kan man känna en irritation i kroppen när de är som värst här hemma. Man ser dem mest som skuggor eller känner närvaron, men härom kvällen så såg jag en gestallt. Jag kunde dock inte urskilja någon kroppsform - men det var inte genomskinlig som många andra är - utan var riktigt mörk. Den var framför en tänd lampa - o var på så sätt jag märkte den - för jag trodde lampan höllt på att gå sönder och blinkade - men det visade sig vara denna mörka gestallt. 
Jag fick dock inte någon kontakt med den... kanske för jag inte orkade försöka heller - jag höllt ju på att kolla en serie på datorn som jag var helt inne i... efter ett antal försök från denna gestallt så gav den upp. Därefter har jag inte stött på den... men hade den ett budskap till mig så lär den väl dyka upp igen. 

Jag har även gjort några utdrivningar sen jag skrev sist. Enligt husägarna så har de varit lyckade - och det känns skönt. 

Jag ska försöka och skriva lite oftare och inte så mycket åt gången - så kanske mina händer klarar det :)

Nu ska jag vila lite då jag fick en grymt jobbig huvudvärk

Ljus och Kärlek till er alla - glöm inte att jag älskar kommentarer :)  

6 Mar 2018