Inför en sittning...

Det är många som frågar mig hur jag kan svara/veta den information jag förmedlar, tyvärr har jag inget bra svar på det... För jag kan inte förklara det på ett bra sätt så det blir logiskt. 

När jag ska ha en sittning så mediterar jag 2-3 gånger samma dag, sista gången är alltid precis innan ni kontaktar mig. Då "kopplar" jag upp mig till andevärlden och ber om det gudomliga beskyddet som bara änglarna kan ge. 
När vi sen får kontakt - oftast via telefon - så har jag alltid lite småprat om väder och vind, detta är för att mina hjälpredor på andra sidan ska kunna kontaka dem ni har på andra sidan. När de har fått kontakt så fylls jag med information - ibland är det bilder, ibland är det ord, ibland är det känslor och ibland är det symboler. 
All den information jag får försöker jag förmedla till er så detaljerat jag kan. Det är långt ifrån alltid jag förstår vad det är jag får till mig - då brukar jag fråga om ni förstår - för det är det som är det viktigaste. Det är att ni förstår vad jag får till mig. 

Det är inte alltid jag får de detaljer ni önskar, det är inte alltid jag får svar på de frågor ni frågar - tyvärr kan jag inte säga varför. MEN min jordiska tro är att man ska inte veta allt - vissa saker oavsett om de är positiva el negativa måste man gå igenom - då får jag inte någon information som kan påverka det. 
Jag vet att där finns medium som säger el tror annat - därutav så kan ni få olika besked och olika information beroende på vem ni har kontakt med. 

Jag försöker alltid vara ärlig och tydlig när jag har en sittning - detta för att minimera missförstånd så mycket det bara går. Kommunikation är svårt då där är många saker som påverkar och måste ha i beakting - språket, dialekten, tolkningar - så jag uppskattar enormt mycket när ni säger till när ni inte förstår - då försöker jag förklara, men det är inte alltid det går pga jag vill inte förändra den informationen jag får till mig. 

Efter sittningen så tackar jag andevärlden och änglarna så super mycket för hjälpen och önskar dem välkomna tillbaka. 

Ibland använder jag mig utav en pendel - till den kan man bara ställa slutna frågor - frågor där det i princip bara finns 2 svar. Där finns fler användningssätt för en pendel - men i själva sittningen så är det för att försöka förtydliga vissa otydliga svar, då pendeln i princip bara ger positiva el negativt svar, ja el nej, pojke eller flicka...
Vid något tillfälle så har jag ritat upp alla rum i en lägenhet och sen frågat pendeln i vilket rum den förlorade saken var... pendeln hjälpte mig att hitta rätt rum - men sen fick änglarna hjälpa mig att hitta det specifika stället... den gången fungerade det - men det är inget jag är säker på än. 

Något man kan träna lite för träna upp sin intuition är att man tar en kortlek - tar bort alla klädda kort - knekt, dam, kung - man kan även ta bort ess om man vill. Sen blandar man kortleken - 2-10. Därefter lägger man korten med baksidan upp - tar översta kortet utan att titta på vad det är - och försöka känna in om det är rutor, spader, hjärter eller klöver. 
När man har fler rätt än fel - då tar man den andra högen - den med knektar, damer, kungar och ess... Där gör man likadant - men där ska man försöka känna in om det är en knekt, dam, kung eller ett ess. 

Men kan även skriva ner vem man tror ringer till en nästa gång - gälls inte om man har olika signaler på olika människor - då är det för lätt hahaha.. Så nästa gång telefonen ringer med din vanliga ringsignal - försök känna in vem det är... till slut kommer du tränat upp det så du vet vem det är utan att kolla på luren. 

Ljus och Kärlek till er alla denna fina alla hjärtans dag

 

14 Feb 2019