Troligen snart samt en tävling :)

Förhoppningsvis så kommer jag snart att pausa denna hemsida för någon dag eller för någon timme... allt beror på hur lång tid allt tar för mig att fixa. MEN jag ska byta utseende samt göra en del ändringar i texter mm.... men jag kommer tillbaka. 

Just nu i skrivande stund så håller jag på att skriva ihop texter samt bestämma vilka flikar jag ska ha - så när allt är klart ska jag ge mig in i djungeln igen att försöka få ihop en hemsida. 

Har ni något förslag på vad ni tycker jag bör ha med??? Skriv gärna ett mail till mig och berätta vad och varför - ni mailar då till [javascript protected email address]

OM jag väljer att ta med just er flik så har ni möjlighet att vinna en sittning upp till 60 min - där ni ringer mig en inbokad tid - vill ni vara med i tävlingen så skriv även er mailadress. Ni kommer att få 2 el 3 tider att välja mellan - vill dock vara tydlig med att jag vet inte exakt när den nya hemsidan kommer i bruk - mer än att det blir förhoppningsvis innan sommaren (allt beror på hälsan). 

Flikarna jag vet jag troligen kommer att ha är
Hem - Tjänster/Priser - Blogg - Länkar - Kontakta mig - Gästbok - Övrigt/Nyheter/Tävlingar

Nu vet ni detta, så om ni vill vara med att tävla om upp till 60 andlig vägledning så är det bara att maila förslag på en flik eller något annat ni anser jag ska ha med  på min hemsida - samt maila er mailadress så är ni med i tävlingen. Jag kommer att meddela vinnaren via mail samt på min nya hemsida med ett förnamn. 

Ljus och Kärlek till er alla <3 

 

20 Feb 2023