Utbildning???

Jag har fått många frågor sista tiden om jag har gått någon utbildning för att bli medium, var jag gått utbildningen, om jag har något diplom eller om jag har certificerat mig. 

Svaret på dessa frågor är NEJ - jag har ingen utbildning, jag har inget diplom eller certifikat - och jag tänker inte skaffa det heller. 

Detta för jag tror inte att man kan gå en utbildning för bli medium. 

Absolut man kan lära sig hur man förhåller sig till det, man kan lära sig vad man bör o inte bör säga, man kan lära sig hur man stänger av - men det innebär inte att alla kan utföra det. Det tror jag är något som är mer eller mindre medfött. Lite som att alla kan sjunga - men långt ifrån alla låter bra. 

För mig är det lite ett sätt där andra kan tjäna pengar på andra... Jag vet det låter hårt - men för mig är det så. 

I min värld så är det något man kan eller inte kan - det är sällan något som kan bevisas på en gång heller - iaf inte när man spår framtiden. Jag anser även att man måste förmedla framtiden på ett sätt som gör att man inte kan fatta något beslut utifrån den information man får. Utan man måste alltid fatta beslut utifrån sin egen magkänsla, vad som känns rätt för en själv och det man tror är rätt för en själv - utan att lyssna för mycket på andra människor - inte ens medium. 

Något jag med anser att ett medium ska kunna är att berätta något om ens förflutna som man inte kan få veta utan att kommunicera med andra sidan - så det ska inte vara något man kan hitta på facebook el i en blogg eller annat... Jag anser även att man aldrig ska behöva uppge sitt namn el personnummer. 

Sen tycker jag att det är viktigt att man informerar att alla kan inte spå alla - ibland fungerar inte energierna som de ska - vilket gör att man inte får fram någon information - det behöver inte innebära att något hemskt ska hända, men tyvärr är min erfarenhet att inte alla gör detta - vilket kan skrämma dem som upplever detta. 

Nä som medium anser jag att man har ett enormt ansvar om hur man förmedlar saker och ting, att man är lyhörd och inte försöker styra en annan människa, att man är ärlig om informationen man får - är man själv osäker så säger man det man får så får klienten själv tolka - man får aldrig glömma att man bara är ett redskap. Man är ingen gud!!!

Där finns jätte många bra fina och underbara medium ute i vår värld - men tyvärr har det blivit lite av en modesak med - vilket i min värld innebär att där är många som är oseriösa. Många som använder sin gåva endast för att tjäna pengar. Med det menar jag inte att man inte ska ta betalt - för det tar ändå en hel del tid och en hel del energi - men man behöver inte ruinera folk... 

Detta var lite kort om min syn på utbildning och olika medium... hoppas ingen tar illa vid sig - för det innebär inte att det alltid är så här - utan detta är min syn på saker och ting och min uppfattning av alla dem medium jag själv varit i kontakt med... 

Lycka till i ert sökande efter de medium ni känner förtroende för och ni känner att ni vill vända er till <3 

Ljus o Kärlek till er alla <3 

 

7 Dec 2014