Vad händer???

 Detta med att ha eller få kontakt med andra sidan är inte alltid en gåva. Det kan ibland vara jätte jobbigt och svårt och tufft att hantera. Det är inte alltid så lätt att förstå vad de vill, inte alltid lätt att hänga med i deras informationsflöde och inte alltid det hjälper att stänga sig. 

Informationen de ger kan komma på många olika sätt - så det är inte alltid man förstår att det är dem som är i farten och matar en med "information". Det kan vara svårt att veta ibland om det är ens egna tankar och känslor eller om det är något de försöker förmedla. 

Deras information kan förmedlas på många olika sätt - och tyvärr har många människor förutfattade meningar om hur informationen ska förmedlas - vilket gör att de faktiskt missar hur öppna de själv är. Just för att de tror att de ska få informationen i bilder eller ord - men informationen kommer kanske i tankar och känlsor... eller bara finns inom en där man själv känner att man inte riktigt kan förstå varför man tror eller tänker en viss sak - men då är det inte helt ovanligt att det är andarna/guiderna som varit i farten. 

När de märker att man börjar uppfatta att de försöker kontakta en - då är det inte helt ovanligt att de ger en ännu mer information och inte heller ovanligt att de ger informationen på andra sätt. Det är då man verkligen kan känna sig splittrad och förvirrad. 

Därför är det viktigt att man försöker lära sig stänga sig själv samt jorda sig. Då kommer bara informatinen som är viktig för en själv igenom. Den information som kan hjälpa oss att fatta rätt beslut, vem vi ska lita på, hur och vad vi ska göra i olika situationer vi känner oss osäkra i. 

Att stänga sig själv kan man göra på olika sätt - det viktiga är att det känns rätt för en själv. Där finns många olika alternativ man kan hitta på nätet, det enda man ska tänka på att där finns egentligen inget rätt el fel - men det måste kännas rätt för en själv. 
Själv använder jag mig utav en lotusblomma m massa kronbland. Jag "känner" in alla mina chakran - man har 7 st. 

                                                                  Chakra positions

Sen tar jag chakra för chakra och slutar lotuskronbladen runt varje chakrahjul tills jag "känner" att det är stängt. Men det innebär inte att hjulet slutat snurra - för det behövs snurra för man ska ha rätt balans i kroppen för må bra. Men det blir ändå en känsla över att det är stängt.... Sen gör jag tvärt om när jag öppnar upp mig inför en sittning... 

Både innan och efter jag börjar så "rotar" jag mig - då tänker jag mig att jag skjuter ner rötter i golvet/marken i jorden som finns djupt under mig. 

Men återigen vill jag punktera att det är viktigt att hitta sitt eget sätt som man känner sig bekväm med, samt att det kan ta ngr gånger /tillfällen innan man märker skillnad. 
Men jag tror det är viktigt att man lär sig detta så man kan lära sig att känna skillnad på informationen man får om den tillhör sig själv eller ngn annan. 

Det är inte helt ovanligt att människor känner av andras människor sinnesstämningar och tar dessa känningar som sina egna - vilket kan göra vem som helst förvirrad - just vid sådana situationer kan det vara bra att stänga av så man bara känner sina egna kännslor - annars kan det ställa till ganska mycket oreda i ens liv. 

Vid dessa situationer kan man verkligen uppleva att detta mediumskapet inte är en gåva utan mer vara en förbannelse, tyvärr.... 

Men övning ger färdiget :)

Lycka till

Ljus och Kärlekt till er alla

24 Feb 2015